Autolimari (-) iskustva ili ti crna lista

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 4motion
    CBC Veteran
    • 07.01.2009
    • 112
    • Beograd
    • Opel Kadett E 1.3NB 5b

Re: Autolimari (-) iskustva ili ti crna lista

vidim da pisete o licnim iskustvima, moje na svu srecu sa ovim lopovom nije licno jer veoma znam kako radi, pa cu Vam samo reci da
    u Knezevcu na okretnici 3 i 37 zaobilazite taj limarsko-farbarsko-mehanicki servis. Video sam kako menja rub (i ostale stvari), ljudi pa ono je da places, znaci obrusi ga, na 6-7 mesta var, gita ubije celo kilo, ismirgla, spric git i farbaj. Meni samo nije jasno, kako ti ljudi tj. neljudi opstaju.
    Kanarinac: to sa inspekcijom jeste dobro kada kazes, ali da li bi oni uopste dosli, a sto je najgore, radis npr. 8-16h na poslu, mrtav si, nemas vremena nikako, a treba jos da se bakces sa inspekcijom (kada vec prijavis), SMRAD-MAJSTORIMA i ostalima u tom zacaranom krugu.
    Po meni svi su oni veoma dobro povezani i zna se ko valja, a ko ne. Inspektori, e to je vec posebna prica......
    Pa kada se toliko ljudi zali na neki servis, onda u normalnim uslovim taj isti servis bi trebao i da se zatvori, slazete se???A to nije tako....zasto?? Svi znate zasto
    Resenje: palica, benzin i udri.....ko moze na taj nacin POZDRAVLJAM!!!

Comment

• sumadinac
      CBC Član
      • 26.12.2008
      • 13

Originally posted by Kanarinac
      Slazhem se da je tema otvorena zato.Ali meni i dalje nije jasno zashto se ljudi stide da odu da reklamiraju neshto za shta su platili?
      Zato sam i napisao inspekcija pa da vidish kako ce da rade.

A koje rekao da se neko stidi da rekklamira nesto zasta je placen.Taj da je znao da uradi uradio bi prvi put kako treba ili nebi ni ulayio u posao.Ovde se pise o takvim ljudima iskljucivo da se recimo ti (pu pu daleko bilo) nebi sutra zajebao.

Postoji i tema o majstorima koje hvalimo.

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Ma sve ja to razumem,ali kad si vec platio i pare ce teshko da ti vrate, onda terash dok ne uradi kako valja.

Samo sam zato bio napisao to shto sam napisao.

I love my

Comment

• saint
          CBC Član
          • 25.02.2009
          • 70
          • Bg

Ja da spomenem, auto-limar "Žika" Topola.Muka me naterala da ostavim auto kod njega,jer sam imao udes blizu Topole.Mislim se gde cu sad da ga slepujem po ovom snegu i zimi u Bg.Raspitam se ja malo koji je limar dobar u Topoli,kazu "idi matori kod Zike,radio u Francuskoj dosta dugo".Ja kod njega, on me doceka bas domacinski,pokazuje mi slike automobila koje je radio,medju njima i mercedes s600,koji je navodno slupao Marko Milosevic,a on ga popravljao.
          E sad,ako je moj auto radio licno Zika,mogu slobodno da kazem da ga izbegavate u sirokom luku.A ako je radio neki njegov majstor,odmah moze da ga otpusti.
          Ispravio mi cosak haube,ali nije uopste ispeglao unutrasnji deo,tako da sada hauba pocinje da rdja iznutra.Sa branika je pocela da se ljusti farba,i ako sam mu naglasio da obavezno stavi prajmer!Vazi,na jedno uvo uslo,a na drugo izaslo.Pokidao sam cevi od klime,rekao mu da zavari..naravno da nije.Sednem ja u auto kad je bio gotov,ne radi desni far.Pitam njegovog radnika,od kog sam preuzeo auto,zasto ne radi,kaze crkla sijalica.Nije crkla,nego nisu ni povezali.Motam volan,i kada ga pustim,on ne ispravlja, nego ostaje u polozaju u kojem je bio (zamalo se ne slupah ponovo).Sta je bre ovo majstore??Pa ne znam..nije to nesto u redu,vidi kod nekog majstora kad stignes u Bg-kaze on!!Ispostavilo se da letva volana iskrivljena.
          Znaci balvani na kvadrat...sve se spremam da ih ponovo posetim..kad nadjem vremena.

Comment

Working...
          X