Servisi i prodavnice za Alfa Romeo u SCG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikola
    CBC Senator XXL
    • 29.09.2004
    • 975
    • Indjija/Vojvodina

Dijagnostika u Ninicu letos je bila 2000 din...
    .:Cuore Sportivo:.
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• -Q-
      CBC Senator
      • 03.12.2004
      • 288
      • Srbija/Beograd

i josh uvek je 2000din...

osim uz redovni servis gde je dobijesh dzabe...
      naplate ti samo promenu ulja i filtera 1000din
      2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• Nikola
        CBC Senator XXL
        • 29.09.2004
        • 975
        • Indjija/Vojvodina

1000 din, zamena ulja i filtera

Mene to kosta 100 din

Comment

• -Q-
          CBC Senator
          • 03.12.2004
          • 288
          • Srbija/Beograd

mene chorbu do dedine garaze

pa ono, pazi, zameni filter ulja/vazduha/klime/ulje, pregleda trapove, kocnice, baci ga na komp = 1000din... mislim da je to OK
          2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• Nikola
            CBC Senator XXL
            • 29.09.2004
            • 975
            • Indjija/Vojvodina

Dobro, OK je ako ga svaki put baci na komp.

Mislim ipak treba taj komp. neko da isplati, prtedpostavljam da ne moze bas mnogo bacanja da izdrzi...

Comment

• imandic
              CBC Veteran
              • 10.01.2005
              • 124
              • Kragujevac

Moja zapazanja:

Menjao sam skoro (mart 2004) varijator, kaiseve, spaner itd u beogradu na autokomandi (ali ne onaj veliki alfin servis, nego pored tog, mali servisic, mislim da je Nebojsina ulica, drzi ga brat od vlasnika velikog servisa)...

U sustini su uradili "dobar" posao, dijagnostika dzabe (uz cenu od 300E nije ni cudo), osim sto je varijator poceo da se cuje posle 6-7K kilometara opet pa me mrzelo da se ubedjujem sa njima (nisam uzeo racun kada sam servisirao auto, ko mi kriv) te sam otisao u alfa-fiat-lancia servis u Cacku (taj mi je blizu).

Tamo su zamenili varijator za 19000 dinara, nisu lepo vratili poklopac kaisnika, i nisu imali da mi zamene provodnik koji vodi od bobine do svecice (TS je motor, nije kabl vec provodnik od otprilike 12cm koji ulazi u kanal od glavne svecice) pa smo otisli na neki otpad gde prodaju samo delove za Alfu i tu smo kupili za 10E to sranjence...ostalo je OK...

Ni jedni ni drugi nisu mogli da provale zasto mi ne radi daljinski na kljucu (nije IC nego je radio predajnik)...

Znaci, nemam pojma kakve su cene u drugim servisima, ali sam u sustini zadovoljan kako su odradili posao...Moglo je malo pedantnije, ali sta da se radi...Svi su jako ljubazni...

Mislim da ovi u beogradu ugradjuju reparirane varijatore (cuo sam da ima da se kupi u Delti repair kit)...
              Ivan Mandic
              www.spotkg.com

Comment

• Alfacrazy
                CBC Veteran
                • 21.01.2005
                • 125
                • Kragujevac

Ja obicno idem u Deltin servis u Krusevcu, prilicno sam zadovoljan, momci profesionalno rade posao i nisu previse skupi, dijagnostika je 1500 din.
                Gde se nalazi taj otpad koji prodaje samo delove za Alfe?
                When Henry Ford saw an Alfa go by he used to lift his hat in salute, so should BMW owners!!!

Comment

• imandic
                  CBC Veteran
                  • 10.01.2005
                  • 124
                  • Kragujevac

Pre Cacka imas skretanje levo ka Zlatiboru (ona magistrala kojom idemo na more). Naidjes na cini mi se prvi semafor i odmah tu sa leve strane...Nisam bas 100% siguran, ali videces gomilu Alfi na placu (na magistralnom je putu)...Pazi ako budes ulazio da te ne ujede prase ili neka druga zivotinjka, i obuj duboke cizme, jer je prljavo strasno...
                  Ivan Mandic
                  www.spotkg.com

Comment

• Alfacrazy
                    CBC Veteran
                    • 21.01.2005
                    • 125
                    • Kragujevac

Hvala
                    "Pazi ako budes ulazio da te ne ujede prase ili neka druga zivotinjka, i obuj duboke cizme, jer je prljavo strasno..."
                    u slucaju razbesnelih prasica
                    When Henry Ford saw an Alfa go by he used to lift his hat in salute, so should BMW owners!!!

Comment

• -Q-
                      CBC Senator
                      • 03.12.2004
                      • 288
                      • Srbija/Beograd

Originally posted by imandic
                      Moja zapazanja:

Menjao sam skoro (mart 2004) varijator, kaiseve, spaner itd u beogradu na autokomandi (ali ne onaj veliki alfin servis, nego pored tog, mali servisic, mislim da je Nebojsina ulica, drzi ga brat od vlasnika velikog servisa)...

U sustini su uradili "dobar" posao, dijagnostika dzabe (uz cenu od 300E nije ni cudo), osim sto je varijator poceo da se cuje posle 6-7K kilometara opet pa me mrzelo da se ubedjujem sa njima (nisam uzeo racun kada sam servisirao auto, ko mi kriv) te sam otisao u alfa-fiat-lancia servis u Cacku (taj mi je blizu).

Tamo su zamenili varijator za 19000 dinara, nisu lepo vratili poklopac kaisnika, i nisu imali da mi zamene provodnik koji vodi od bobine do svecice (TS je motor, nije kabl vec provodnik od otprilike 12cm koji ulazi u kanal od glavne svecice) pa smo otisli na neki otpad gde prodaju samo delove za Alfu i tu smo kupili za 10E to sranjence...ostalo je OK...

Ni jedni ni drugi nisu mogli da provale zasto mi ne radi daljinski na kljucu (nije IC nego je radio predajnik)...

Znaci, nemam pojma kakve su cene u drugim servisima, ali sam u sustini zadovoljan kako su odradili posao...Moglo je malo pedantnije, ali sta da se radi...Svi su jako ljubazni...

Mislim da ovi u beogradu ugradjuju reparirane varijatore (cuo sam da ima da se kupi u Delti repair kit)...
                      Oleshili su te za tih 19k...
                      NOV originalni varijator je 9k dinara...
                      E sad, niko ti nece dati garanciju na varijator zato shto vrlo cesto se desi to sto se tebi desilo... mom kumu su na alfi 155 menjali varijator,
                      uzeo je NOV ORIGINALAN i posle 4000km je opet poceo da mu klikce...
                      otishao je nazad kod majstora i zamenili su samo ulozak varijatora
                      (deo 15EUR i rad 30EUR) (iako je morao da razupci motor opet) i eto
                      Boze zdravlja vec 20ak hiljada mu ne klikce nista...

u sustini mene je servis (svi spaneri/kaisevi + varijator)
                      kostao 400EUR sa originalnim novim varijatorom (koji je poceo da klikce posle 10ak hiljada)
                      2008. Leon

Comment

• -Q-
                        CBC Senator
                        • 03.12.2004
                        • 288
                        • Srbija/Beograd

u AMAG-u je 30EUR kacenje na kompjuter, danas sam bio i pitao...
                        2008. Leon

Comment

• imandic
                          CBC Veteran
                          • 10.01.2005
                          • 124
                          • Kragujevac

Originally posted by Quadrifoglio
                          u sustini mene je servis (svi spaneri/kaisevi + varijator)
                          kostao 400EUR sa originalnim novim varijatorom (koji je poceo da klikce posle 10ak hiljada)
                          znaci ja sam dobro prosao, sve to za 300E (i crknut varijator posle 6000)...
                          Ivan Mandic
                          www.spotkg.com

Comment

• -Q-
                            CBC Senator
                            • 03.12.2004
                            • 288
                            • Srbija/Beograd

da ali ja sam menjao sve kaiseve i sve klizace/spanere/zatezace a ti samo spaner zupcastog kolko sam shvatio?
                            nov varijator originalni je 9000din cini mi se...
                            nego jel ima neko ovaj novi alfin program shto ide na DVD-u ???
                            2008. Leon

Comment

• 156V6
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 415
                              • BEOGRAD

Na koji program konkretno mislis

Mislis na predstavljanje novih kola sezona 2004/2005 ili ...?

Comment

• cuore sportivo
                                CBC Senator XXL
                                • 16.01.2005
                                • 954
                                • Bezanijska Kosa
                                • Alfa Romeo 147 1.6

Majstori za alfu

Ja sam promenio pre neki dan sledece:
                                ulje +
                                filteri za:
                                ulje +