Originally posted by 156V6
Servisi i prodavnice za Alfa Romeo u SCG
Collapse
X
-
Re: Majstori za alfu
Originally posted by cuore sportivoJa sam promenio pre neki dan sledece:
ulje +
filteri za:
ulje +
klimu +
gorivo +
vazduh +
ciscenje brizgaljki +
kacenje na komp +
selen blokove =
2800 dinara ( ruke )2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Comment
-
-
Re: Majstori za alfu
Originally posted by QuadrifoglioOriginally posted by cuore sportivoJa sam promenio pre neki dan sledece:
ulje +
filteri za:
ulje +
klimu +
gorivo +
vazduh +
ciscenje brizgaljki +
kacenje na komp +
selen blokove =
2800 dinara ( ruke )
Servis Dejan Dajic - Desha
011/344-41-59
063/339-617
Djordja Kratovca 54
Ne znam da li je ultra zvudno ili ne,ali predpostavljam da jeste.
Comment
-
-
ako je skidao brizgaljke onda jeste...
ja sam se smorio totalno danas
malopre se vratio iz grada i u zadnjih kilometar-dva do kuce krene da mi klikce motor nesto, parkiram se izadjem dignem haubu, i cujem stektanje tamo iz dela gde je zupcasti, kod varijatora, e sad ne znam da li je varijator otisao skroz ili je spaner neki ili sta... mrzim kad se takve stvari dogode2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Comment
-
-
Pa zar nebi trebao varijator da se cuje pri paljenju auta, dok jos nije stiglo ulje u njega? Tek kad crkne skroz bi trebalo puno da drci, ali pre toga mesecima drci samo pri paljenju?
Da nije onaj ventil koji pusta ulje u varijator, izmedju 1. i 2. brizgaljke sa leve strane?
Meni svako drugo jutro klikce nesto ko ludo na istom mestu (par sekundi), i danas sam skontao da mi konektror za 1. brizgaljku nije valjao...Ispala mu jedna "zabica" pa ponekad pravila kontakt, ponekad ne...Sredio sam za 2 minuta i sad ce valjda lepo da radi....Ivan Mandic
www.spotkg.com
Comment
-
-
meni se cuo varijator svaki put kad upalim auto negde oko sekund/dva
i posle nista... izgleda mi da je sad skroz crko...smoricu se... zivot je tako surov...
2008. Leon
Comment
-
-
Meni su Cacani uzeli 19000din za zamenu, i nisu mi dali garanciju, jer nisu menjani kaisevi i ostala prateca oprema...Trebalo im je jedno 5-6 sati za zamenu.
BTW, nisam osetio nikakvu razliku pre zamene i posle, osim sto se ne cuje ujutro.Ivan Mandic
www.spotkg.com
Comment
-
-
Originally posted by gaston011-316-61-79
011-219-3388
011-21065-53
Kad od auto puta BG - ZG podjes Novosadskim ka NS, 100m iza lakat krivine treca zgrada sa desne strane 100m ispred AVIA, benz pumpe. Bela zgrada velikim slovima u coloru pise UNIX auto delovi.
Nazoves kazes model, godiste, eventualno prvih tri broja motora i dobijes sta ima na stanju a ako nema porucis cene su sa PP cak nize nego u madjarskoj i nize su nego u auto stilu, jedino sto nema masinskih delova motora. Ali hela farovi, manovi filteri bosal izduvi, viljuske i kugle raznih proizvodjaca, skf lezajevi itd, svasta za alfe, imaju i kuke za vucu sa opcijom skidanja kugle, pojacanje za one sto nalecu od pozadi meni su sva cukanja sa alfom bila od pozadi.
Comment
-
-
Pozdrav svima, ovo je prvi put da sam na ovom forumu. Odrzavam odnedavno moju (prvu) alfu 145 kod Vlade na Autokomandi. To je servis koji se nastavlja na veliki alfin servis na autokomandi koji drzi njegov brat Sava. Preporucili su mi Vladu. Za sada sam vozio sluzbenu 156-icu na kompletnu generalnu i radio sam veliki servis na mojoj 145-ici (1.4 boxer). Mislim da je korektan. Nisam bio na drugom mestu. Nedavno je na Banovom Brdu, na hipodromu otvoren neki servis za Fiata I Alfu.
Cuo sam da je Ninic preskup.
Neko mi je nedavno hvalio servis u Ustanickoj. Da li imate informacije o tom servisu?
Comment
-
Comment