PONOVO RADI BIOSKOP ...Gandrak..u novom servisu Prvomajska 83...Zemun..servis tek otvoren..ali će u skoroj budućnosti biti i popusta za članove..062/583-642
posle svega koja je preporuka za servis u beogradu?nov sam pa nisam u toku ali sam iscitao postove od pocetka,ali ne znam jel su neki servisi zatvoreni a novi otvoreni
Moja preporuka posle svih servisa za Alfe u beogradu bi bio Desha. Imaš ga pomenuto mnogo puta u prethodnim postovima, ali ako ti bude trebao tel javi mi se na PP.
Ovim servisom u Zemunu nisam zadovoljan, jer ti on servira priču koju ti želiš da čuješ, a ne stvarno stanje. Odeš za početak kod Deshe i radiš samo ono što je hitno. Jako dobro poznaje Alfu, ima lep servis, svu dijagnostiku i korektne cene.
Narvno Amag je još uvek tu i radi Alfe kao i uvek.
Pozdrav
hvala nasao sam broj.. pitao sam za AMAG zato sto sam procitao da je servis izgoreo,prosao sam juce video sam da se renovira,u stvari bolje reci da se ponovo gradi..
vozim alfu 145 Junior 1.4 twinspark 107 KS ... delove sam kupovao u AP sportu, ali vidim da i dosta hvale Auto Stil
pozdrav
Comment