Auto osiguranje i nihov servs...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

novosti:

bio sam prinudjen (finansiski) da dam kola njima...

kola sam dao 21. maja ...probili termin...za jako mnogo... rekli 3-4 (racunao 4) dana...kazu tek u ponedeljak gotov...sramota...

a kola mi mi trebaju jer od njih zivim, skotovi

za dalje videcemo...javi cu
    Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

e ovako, u grubo bez slika za sad...

probili termin za 4 dana...rekli 3-4...

Farbanje... ne znam da li se neko igrao ili ucio na mojim kolima ali nekih neverovatnih stvari ima pa to ti je...

ofarbali zadnja vrata sa SPOLJNE strane ali rukohvat za podizanje vrata izostavili a UNUTRASNJI deo koji je takodjer bio izlozen dejstvu cekica na par mesta otpala farba ali ne i ponovo ofarbano...cak na nekim mestima oko srafova farba se uvija i ima tendenciju ljustenja..
      zazor na zadnjim vratima, na levoj strani VIDNO veci neko na desnoj...izgovor zbog kog nisu to popravili je: "trebalo je skidati nebo!!?! pa zar i to da radimo??" - kada sam to cuo presto sa da piz_dim i poceo da se smejem...

za sad dovoljno, kada budu slike vise detalja...
      Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

"trebalo je skidati nebo!!?! pa zar i to da radimo??"

Ma tako sam i mislio nikada ovde neces imati kvalitetan rad od servisa osiguranja,vecina iskustva je slicna tvojem

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

znam za novi sad! oterao auto u novus da ga odrade (drugarov posto on sluzi vojni rok ) i ljudi mi dadose iz njihovog renta kara pola dok traje popravka i rekose da i to ide na teret osiguranja! inace su korektno odradili posao!!!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
          X