Politika osiguranja...pitanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ljubo
    CBC Senator
    • 18.10.2005
    • 278
    • Kraljevo

Brate, to je jedno od malobrojnih mesta gde je sa razlogom ograničenje 50. Raskrsnica je nadomak samog centra grada, često zna da bude veoma nepregledna za uključenje zbog okolno parkiranih vozila.
    Ne znam, ali je vrlo moguće da te lik nije ni video kada se uključivao, ako si išao tako brzo. Ježim se od gradskih relista...

Malo off-a, vraćam se iz Čačka i vidim zakucanu staru mečku u prikolicu šlepera... tako se podvukao da je došao do same šoferke. Inače, to je ubedljivo najgore mesto za uključenje (iz Ljubića na kružni put), najzad se setili da postave semafore, ali još uvek ne rade...

Pa opet malo on-a, kako misliš 'vlasnik WINER STEDISE'-a?

Javljaj kako si prošao sa proceniteljom.

Comment

• Rockwell
      CBC Član
      • 08.05.2006
      • 45
      • Kraljevo

pogresno sam napisao...nije vlasnik samog osiguranja nego firme koja vrsi osiguranje za winer...tacnije agent.

dolazio je danas procenitelj, slikao, pisao i pitao sta kazu majstori
      ja rekao cifru koju mi je i majstor rekao nasta je on rekao da je to realno i da nema nikakvih problema, platice do 10 januara na moj tekuci racun.
      pao je dogovor da mu verujem na rec i na licu mesta potisem saglasnost bez konacnog racuna da bi dobio na vremenu i tako, sad osteje da cekam 10ti nadam se da me nece prevariti

napomenuo sam mu da ako sve protekne posteno i brzo necu traziti odstetu za povrede

pozdrav

Comment

• Daka
        CBC Senator
        • 15.06.2005
        • 277
        • Subotica

Ha....pa ako si osiguran trazhi pare od zadobijenih povreda ako imas papir!!! Zato se OSIGURAVAS!!!!!

Comment

• Rockwell
          CBC Član
          • 08.05.2006
          • 45
          • Kraljevo

ma meni je bitno da sredim auto, da mi za to daju posteno pare i naravno da ih ne cekam vise od dogovorenog

a ako budu zakerali ima i umrlicu (pu, pu, pu) da im dostavim

Comment

• Daka
            CBC Senator
            • 15.06.2005
            • 277
            • Subotica

Decko ,osiguravajuce kuce su najveci "kerovi"njihov je interes da ti sto manje daju odstete ako mogu!Nude minimum pa ako se upecas SUPER,zavrsen posao!!!Ako imas uslove da uzmes pare za telesnu povredu,UZIMAJJJJJJ!!!!

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

U ovoj banana drzavi sve je na bazi dogovora, a ako potegnes papire i "sta sve moze" dobices pare kad na vrbi zasvrbi. Budi fer i ocekuj da i druga strana takva bude. Najlakse je biti ******, a tebi se to trenutno ne isplati.
              Dogovori se sam sa sobom sta ti je cilj i ispuni ga.
              I ta osiguranja znaju da ljudi nisu vise wewerice i da i oni moraju da budu fer. To im je u interesu, jer ako se zainatite gubite i ti i oni.
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Daka
                CBC Senator
                • 15.06.2005
                • 277
                • Subotica

DOGOVOR dolazi u obzir samo ako tebi kao stranci ODGOVARA tj pokrijes stetu!!!Govorim iz iskustva!!! A ako si sebe osigurao mislim na zivotno osiguranje i osiguranje u slucaju povreda,nema ti njima sta da oprastas ako si se dogovorio sa stetu na kolima,STA PRICAS TI ,NORMALAN SI?!?!

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Sve ipak zavisi od slucaja do slucaja... Kad se poteze odsteta za povredu, ta povreda mora i da postoji i da je veoma vidljiva na medicinski nacin i u onoj meri da je veca od modrice ili sitne ogrebotine.
                  A najvise zavisi od pomenutog ugovora (polise) koji se potpise, u njemu je definisano sve, a ako nije definisano, onda ne postoji.
                  Eh, da, smatram se normalnim
                  Jos uvek smatram da zivimo u banana drzavi...

@Daka: Ajd, pojasni iskustvo, mozes i u zasebnoj temi, ako ti tako odgovara?
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                  X