Servis i prodavnice auto delova za mazdu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sekula
    CBC Član
    • 03.07.2007
    • 67
    • Beograd

Prodavnice (generalno za japance, a samim tim i za mazdu):

1. Forma NBG, kod perionice u J. Gagarina
    2. Japan X (pominje se već, čini mi se), savska
    3. Ne znam ime, ugao Karađorđeve i Crnogorske
    4. Japan (parts, čini mi se) Cara Dušana

+ Profil kao ovlašćen servis

i gomila drugih koje sve imate u oglasu, s tim da su gore pomenute najpovoljnije i imaju dosta dobar lager.
    Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.

Comment

• bakara
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2005
      • 977
      • nBGd

@sekula i ostali

daj dopuni ovaj spisak sa telefonima i adresama.

Zna li neko ko od ovih servisa radi dopunu i servisiranje klima?

Klima mi radi, nego bih voleo da dopunim ako treba pre nego sto otputujem na more...
      pozdrav

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Ako ti klima radi onda najbolje da nista ne diras... Inace ima jos jedna prodavnica za Mazdu i mozda ostale japance a to je Centar N, koji je bio na kraju ulice Tosin Bunar pa se preselio prva levo ulica na kraju Tosinog bunara pa jedno 300m sa leve strane, stvarno ne znam koja je ulica...
        Videcu sa calom da mi da adresu i broj telefona jer on stalno narucuje..
        Postoji mogucnost nabavke originala i delova vise proizvodjaca, stim sto ti odmah preporuce nesto sto se njima pokazalo dobro...itd..
        Inace posto tu vec neko vreme kupujem delove, dosta su korektni... Npr. kad ne znam tacno koji deo pravi problem, ja uzmem sve sto se toga kvara tice i sve sto nisam zamenio mogu da vratim a ono sto sam zamenio lepo platim i to je to... Npr. rikne mi kvacilo i ja sad ne znam da li je druk lezaj, korpa ili lamela... Uzmem sva 3 dela i zamenim neophodno a ono preostalo vratim... Dakle sve pohvale...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

Originally posted by Srdjan
          Ako ti klima radi onda najbolje da nista ne diras...
          Sto mislis tako, isao bih samo da proverim i da ako treba da se dopuni...
          Mislis da ce da pokvare nesto?
          pozdrav

Comment

• sekula
            CBC Član
            • 03.07.2007
            • 67
            • Beograd

Ma dopuni brate, to je obično redovno održavanje.

Istina je da ne treba da puniš kod bilo koga zbog kvaliteta gasa a i zbog toga što kod nas svi pametuju pa mogu da čačkaju i šta ne treba.

Ja sam pre neki dan to obavio u Iskri na crvenom krstu (tel 2404 009).
            U pitanju je, pre svega, servis elektronike (jedan od retko dobrih u gradu i zaista ga toplo preporučujem jer elektriku za već 4 generacije automobila matori i ja održavamo kod njih).
            Sad za vikend su dobili potpuno nov aparat za regulisanje gasa za hlađenje, pa i to može da bude od značaja.

Inače cena (uobičajena) za ovaj "zahvat" je 4.000 din. (tek da znaš šta te čeka). Ja lično ne bih žickao cenu za tako nešto da ne popijem loš gas ili količinu (za svako vozilo ide posebna šema ubrizgavanja).

@bakara Imaš bukvalno sve navedene prodavnice u svakom broju halooglasa (koji imaš i na netu). Ja sam samo istakao par njih jer su po mom iskustvu najbolje snabdeveni sa korektnim cenama. Inače ako ti zapne poslaću ti mob na pm pa me cimni predveče da ti izdiktiram telefone i adrese (ne nosim ih sa sobom).
            Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.

Comment

• Srdjan
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 2416
              • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by bakara
              Originally posted by Srdjan
              Ako ti klima radi onda najbolje da nista ne diras...
              Sto mislis tako, isao bih samo da proverim i da ako treba da se dopuni...
              Mislis da ce da pokvare nesto?
              Da mislim bas na to... Bilo kakav kvar na klimi nije jeftin... Inace klima nema potrebe da se dopunjava da se menja ili nesto slicno ako radi kako treba. Nemojte samo pare bacati dzaba. Potpuno ispravan sistem nema potrebe za dopunjavanjem godinama, ako klima pocne slabije da radi, treba naci uzrok kvara i to odraditi i tek onda moze da se odradi punjenje klime, a pod time se podrazumeva kompletno izbacivanje preostalih fluida iz klime, vakumiranje i punjenje klime odgovarajucim gasom za taj model...
              Bile je neka tema ranije o tome, pokusacu da je nadjem da procitas, vrlo je korisna...
              Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Srdjan
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 2416
                • Bajina Basta/Beograd

Jedva ga nadje...

Procitaj ovo i spremaj se za more i uzivaj!
                Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• fiti93
                  CBC Početnik
                  • 13.09.2012
                  • 1
                  • Beograd

Nov sam ovde i imam pitanje. Vozim trenutno Mazdu 323 hečbek 1.6, 1991. godište i želeo bih da mu uradim mali servis. S'obzirom da nisam nešto preterano upućen u "svoj" auto, možete li mi reći koje filtere (ulje, benzin, vazduh) treba da kupim. Da li postoje neki posebni ili mogu bilo koji da se stave?

Hvala!

Comment

Working...
                  X