Originally posted by Laki 55
Strane table, domaci vozac
Collapse
X
-
znaci teoretski bih mogao da ih vozim u Srbiji i pokazujem MK pasos ako me zaustave?
ako si se ispisao iz Srbije, adresu boravka prijavio negde u inostranstvu npr MK, onda možeš da voziš italijanski ili bilo koje zemlje u svetu auto.
da li je u MK mogu?e legalno sada voziti strani auto, da si državaljanin MK sa boravkom u MK ?volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Ma ja sam ziva komplikacija, u MK imam (upravo sam dobio) dozvolu za stalni boravak, to je nesto skoro kao drzavljanstvo samo sto ne mogu da glasam, znaci neograniceni boravak sa mestom stanovanja u MK, e sada ja imam i sasvim normalno drzavljanstvo i mesto boravka u Srbiji u BG,
Inace u MK na znam sta kazu zakoni za voznju na strane table, ja na primer sasvim fino i normalno vozim BG table ovde, ALI dali kao drzavljanin Srbije mogu voziti recimo Italijanske table (sa papirima i punomcjem.....) to ne znam.. treba se pitati...
Inace MK drzavlljanstvo mi nije problem a ne uzimam ga vise iz inata (zbog nekih ...... da ne duzim pricu...) a uzecu ga ako budem imao koristi (mislim da kad dobijas drzavljanstvo, imas pravo na uvoz aparata za domacinstvo, vozila, namestaja.... pa bih MOZDA moga i legalno da uvezem nekog starijeg stranca jer i ovde je zakon stegnut, (sada mislim da je do 3-4 godine starosti dozvoljeno (ili da ne bese EURO-4 standard... ne znam) znaci u tom slucaju bi uzeo i drzavljanstvo.Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno....
Comment
-
-
Originally posted by DurangoOriginally posted by Laki 55Koliko je meni poznato ti ni ujednoj drzavi ne mozes voziti auto na strane table a pokazivati njihovu ispravu
Mozes ali negde na zapadu,sa makedonskim pasosem mislim da ces imati problema makar u srbiji,a dole kod tebe...?
Comment
-
-
Kao prvo, dobar dan, dobro dosao na CB, bolje nas nasao... Skokni do sobe za predstavlajnje novih clanova, da se zadovolji forma, a i bonton...
Kao drugo, mislim da ta kombinacija sa vizom ne znaci nista... Za to bi ti bila bitna boravisna i/ili radna viza za negdje, pa da onda nemas problema sa vozenjem automobila na tim tabicama... Dakle, radi se ne o samom pasosu, nego mjestu prebivalista, tj. drzavljanin si npr. Srbije, i taj pasos koristis, ali si trenutno stalno nastanjen na Halkidikiju, sto se i vidi po boravisnoj vizi u tom pasosu... Tada auto na GR table nije problem...
Comment
-
Comment