Sagorela lamela u servisu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Da da, dosije X sto se tice finansija i NBS .

Tonca napisi obavezno koji je servis, verujem da bi svi voleli da znaju, pa da ih malo zaobidju u sirem luku.

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

To obavezno samo sto nisam mogao da nadjem sefa voznog parka. On kao da je uzemlju propao otkad je rekao da "deo treba da stigne" i divljam zbog toga. Najvose sto mi je cale sada ostavio Vectru (ovakvu) a uzeo mi Megane jer ga Vectra nervira jer ne moze ni kao covek da se prestroji . Pa sada ja vozim kao penzioner po gradu i bukvalno imam osecaj da kocim saobracaj.

A vise ne znam sta da mislim sta je sa autom jer danas kada sam krenuo prvih 5 minuta je bilo sve normalno a posle je poceo da svojevoljno odvaja spojnicu na jace dodavanje gasa. Imam osecaj da ne vraca kvacilo do kraja pa kad mu jace dodam gas onda pocne da proklizava. A najgore je sto sam svestan da cu tako ako ne pazim da zeznem lamelu 100% tako da - ako bas mora da se vozi dajem gas prstima.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

boli te uvo,platice narod
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Samo opusteno Upali klimu, uzivaj, a kome se zuri - taj nek' jurca... Ti imas vremena
          Samo bih dodao da i mene zanima koji je to deo ?!
          I, koji je servis?
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Danas je stigao deo. Menjaju kompletan sistem kvacila jer je hidraulika otisla (iskreno nisam znao da kvacilo ima hidrauliku ali ajde...) + lamelu i druk lager - lamelu zato sto se za ovih nedelju i kusur voznje sa stalnim odvajanjem i poluodvajanjem verovatno pohabala. Koliko sam cuo podneli su zahtev za odstetu servisu u kom je bio auto ali nikako da mi kazu koji je to servis - kao da znaju da ce ceo grad da zna ako mi kazu.

A koji je deo stvarno - nemam pojma jer nisam ja vozio auto u servis (na zalost jer ja kad ga vozim sve bude u najboljem redu). Samo prenosim sta je meni rekao covek koji ga je odvezao tamo. Trenutno je auto u servisu West Invest i trebalo bi da sutra pre podne bude sve gotovo.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• jevtic
              CBC Senator XXL
              • 26.11.2006
              • 729
              • beograd

pa jel gotovo?
              ex - fabia 1.9 tdi
              golf 2.0 tfsi

Comment

Working...
              X