Originally posted by bakara
Grand motors - dranje
Collapse
X
-
moze samo da oxidira , zasto so ne pojede alu felne.... so u kombinaciji sa vodom ne pravi kiselinu a druga stvar alu i gvozdje nije isto...Originally posted by CLDstavi parce aluminijuma u so pa ces videti.Originally posted by bakaraBas me zanima kako ce to so pojesti aluminijumski lim...?Originally posted by CLDi svake zime kupujes novi, jel ce ga sol kojom posipaju ulice zimi pojesti.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Aluminijum samo oxidira,ali i to je pocetak propadanja materijala... Sve su to saveti "seci usi, krpi ****". Nego po otpadima pa trazi. Bez toga ne valja voziti, a najvise sluzi kao zastita kompresora klime. Leti covek pusti klimu da radi, kompresor se zagreje, tocak uleti u baru, pljusne kompresor koji je vreo i kraj. Raspitajte se malo po servisima za klime.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
To je Goran iz Rakovice. Dogovorili smo se da mi to uradi kada se vratim sa odmora za mesec dana.
Maricka 49
064 14-29-620Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Ebes takvog majstora kome treba da crtas,ako je vec toliko zaboravan ljudi su izmislili papir i olovku. Mrzim kad nekome treba da stojim iznad glave kako mi nebi nesto izjebao,u tom slucaju zasucem rukave i sam zavrsim sta treba.Originally posted by VockoStoga - tacno se dogovorite, ponovite 2-3x ako treba i nema brige.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
wiz, pocinkovani lim je naj skuplji lim u Jeep-u recimo i to ne moze da se kupi parce nego cela tabla od koje moze da se apravi , lupam, 6-7 tih sus plekova. eventualno da se istali par ljudi pa da se zavrsi posao. ja ocu da uzmem ovaj alu da napravim patosnice i offroad shus pleh za A4 isto ko sto ima allroad. Mecem slike kad budem uradio...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-

Comment