Moram da remontujem turbinu na golfu II, pa vas molim za preporuku nekog dobrog servisa u Beogradu (osim Uzica). Unapred hvala.
Servis za turbine
Collapse
X
-
Bio sam u Užicu u Turbo servisu, nosio sam neku turbinu za bager da mi urade. Ljudi su surovi profesionalci. Servis da se onesvestiš od preme i delova(original). Oni će ti najbolje uraditi sigurno. Ima tu još jedna stvar uopšte ne moraš da ideš tamo. Pošalješ im buso i oni ti vrate nazad. Mi smo u firmi radili tako već dosta puta.
-
-
Postoji neki serviser u Beogradu kod plavog mosta, oglasava se u Halo oglasima, izmedju ostalog radi i bos pumpe. Pa rekoh da neko nije cuo nesto o njemu, kako radi. Cena mu je vise nego primamljiva 150e, daje garanciju 1god i sve je gotovo za jedan dan. Da li ici kod njega ili ipak turbinu slati u Uzice (200-320e)? Da li rizikovati, ipak covek daje garanciju...
Comment
-
-
Ako daje garanciju... Ja ne znam nikoga ko je tamo isao, ali to nije komplikovan proces. Samo da li ima probni sto i kvalitetne komponente, to je pitanje?!?!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Turbo servis u Beogradu, prekoputa buvljaka na N.Bgd tel. 063 207 218 Sloba, cujem da mnogi nisu zadovoljni, ali ja jesam.
Servis iz Uzica svi hvale, a mom prijatelju posle nedelju dana blokirala turbinaGaraza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Moram pohvaliti ove iz Uzica...ljudi stvarno rade a i servis im je prva liga
Letos mi otkaže turbina na Zlatiboru-krenuo na more
Primili su kola da poprave iako rade do dva sata a ja došao u 12
Videli malo dete i prihvatili!
Cena 53 000 din za novu turbinu i ruke...(ford mondeo 1999)
Imaju predstavništvo u BgBEZ ALATA NEMA ZANATA
Comment
-
Comment