A da li su ti ostavili staru, ili su ti objasnili da je neupotrebljiva?
Servis za turbine
Collapse
X
-
Koliko sa ih razumeo rekli su da joj nema pomoći...
A i bila je subota tako da bi morao tri dana ostati u Užicu dok se to ne servisira a bilo nas je četvoro i dete od 2 godine,propao bi mi ceo odmor a i troškovi prenoćišta i svega ostalog bi premašili cenu nove turbine!
Staru nisam uzeo...šta će mi?BEZ ALATA NEMA ZANATA
Comment
-
-
E to nisam znao!
Koliko sam video lopatica nije bilo,ležaj ne postoji.....da ne nabrajam
Ali u svakom slučaju hvala njima što su auto popravili i radili prekovremeno i još mi operu auto i daju ga bez para na garanciju prijatelja!!!malo li je?BEZ ALATA NEMA ZANATA
Comment
-
-
Dobar ili loš servis se ne deli na jednom dobro uradio jednom loše.
Dobar servis je onaj koji ima veliki procenat uspešnosti u radu )popravkama) i mali procenat reklamacija.
Dobar servis je onaj koji uspešno otklanja reklamacije bez cimanja mušterije.
Ovaj dotični ne znam ni ko je ni šta je, ovo je samo princip po kome ja smatram da li je neki servis dobar ili loš.
Ne postoji servis koji je uradio sve za ocenu 11. Možda u raju ali to nije egzaktno dokazano.
Loš servis je suprotno od ovoga.
Comment
-
-
Ja bih samo dodao da servis mora da daje garanciju i da u tom periodu otklanja greske uzrokovane servisom u najkracem mogucem roku bez gubitka vrednosti same musterije!!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Re: Servis za turbine
Izvlacim iz naftalina al jbg... jel ima ovaj Sloba jos neki kontakt, posto je na ovaj mob nedostupan, il bolje nositi turbinu kod era?
K16 je pitanju
Comment
-
-
Za uzicane kazu da su najboji.Cale dok je putovao za Uzice,je nosio prijateljima iz MIlanovca,Cacaka i sa strane dosta puta turbine dole na remont,i niko se nije zalio,oni daju i garanciju samo sam zaboravio koliq.Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
-
garancija od godinu dana,koliko najčešće daju, praktično ne znači ništa,s obzirom koliku kilometražu prelazimo godišnje.turbina bi posle remonta trebala preći minimum 150000 km,a to se ne može za godinu dana.pošto je minimalna cena remonta 250 E smatra se da su upotrebljeni najkvalitetniji originalni delovi,te nam ostaje da im verujemo na reč.a ova garancija od godinu dana više je garancija da je remont dobro odrađen jer se greške u postupku remonta brzo pokažu,odnosno turbina valja ili ne valja.
na trajnost niko ne daje garanciju.naravno to vredi i za novu turbinu.
Comment
-
-
Ja ne verujem da cu i tih godinu dana dobiti, jer mi je WG blokiran...
Fala ljudi!
Comment
-
Comment