VERANO MOTORS - Evo par lepih reci o poslovnosti Verana ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

ali zato postoje u Srbiji i drugi serviseri, koji znaju sta rade... doduse, retki su..

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Ne sumnjam u to. Za nesto vise od 4 godine, nisam se bas usrecio sa kombinacijom znanje/postenje/poslovnost u pogledu pezoovih servisera. Nedavno sam pronasao jednog, koji je, barem za sada takav da ispunjava odredjene standarde u pogledu ova tri kriterijuma. Videcemo da li ce tako i ostati, iskreno se nadam.

Comment

• demios
        CBC Član
        • 03.12.2007
        • 76
        • Beograd

Tuga i sramota kako tretiraju ljude od kojih im hleb zavisi! Meni su se u Panteru žalili na te profesionalce iz Verana, kako kasne sa isporukama, kako navodno nema delova itd. Dovode svojim bezobzirnim ponašanjem pred svršen čin sve vlasnike Pežoovih vozila, što nimalo nije uredu, naprotiv! Sudeći po poslovnoj politici i profilu zaposlenih ljudi, mislim da znam odakle je gazda sišao, kada mu je firma ovakva. Kojim li je čudom postao generalni zastupnik takođe mi pada na pamet, a nama ostaje da naučimo zanat ili da servisiramo kola kod *neovlašćenih* servisera, koji izgleda mogu ove *ovlašćene* da nauče mnogo čemu.

I još jedna stvar me zapanjuje, od kada sam čuo za reč automehaničar u istoj rečenici bi se neobično često pojavio i neki od ovih prideva: lopov, baraba, pokvarenjak, gluperda. Prosto je smešno kako mali broj mehaničara časno i ispravno radi svoj posao. Toliko ih je malo da se mogu nabrojati na prste jedne šake.

Plači Srbjio kad su ti deca ovakva! A mi da plačemo što nikada nećemo živeti u normalnoj zemlji, i što će nam i deca i unuci nailaziti na iste probleme kao i mi sada. To u velikoj meri obezvređuje ceo koncept stvaranja boljeg života za mlađe.

Ali da ne bude sve tako crno, uvek možemo biciklom na posao.
        Peugeot 205GT '89.

Comment

• malivuk406
          CBC Senator XXL
          • 04.04.2007
          • 490
          • Nbg

jutros sam vozio nekog direktora prodaje iz Verana, i pita me
          "Jel servisirate auto kod nas?"
          ja se samo slatko nasmejem (mislim se, tu sam te cekao) i objasnim mu malo kako i sta rade njegovi zaposleni + da su serviseri glupi ko Q, on kao, pa nemojte tako, svi su oni obuceni i kvalifikovani za svoj posao, mi smo uvoznici... ugl, da ne duzim, izasao je kao popisan iz auta, jer je video kako su mi ti njegovi "majstori" uradili auto kad sam imao sudar (i ja tad mislio, oni su najbolji...) (jedino je on stvarno ispao ok... mislim, kao covek, u prici...)
          nije ni meni jasno kako su oni zastupnici, sem ako je Miskovic umesao prste...

Comment

• blackwolf
            CBC Veteran
            • 22.04.2008
            • 152
            • Beograd

Treba ima reci!
            Kad bi klub poslao dopis, cisto da se zna. verovatno oni to i znaju ali bas ih nesto zabole.... Oni idu na varijantu kupis novo i onda si prinudjen da odrzavas kod njih za vreme trajanja garancije. Je...ga!

Comment

• CikaKure
              CBC Senator XXL
              • 14.08.2005
              • 668
              • Beograd

Oces da im sastavimo zajedno jedan arogantan dopis?

Comment

• blackwolf
                CBC Veteran
                • 22.04.2008
                • 152
                • Beograd

Pa s obzirom na tvoj nastup mogao bi nesto da im napises

Comment

• CikaKure
                  CBC Senator XXL
                  • 14.08.2005
                  • 668
                  • Beograd

Oces da mi pomognes?

Comment

• blackwolf
                    CBC Veteran
                    • 22.04.2008
                    • 152
                    • Beograd

Nadam se da ovde ima dosta ljudi koji bi ti pomogli

Comment

• malivuk406
                      CBC Senator XXL
                      • 04.04.2007
                      • 490
                      • Nbg

e, a sto se vi prepirete?
                      ajd, pisemo svi zajedno
                      mada imam utisak da ce kad im stigne da bude > Delete > Are you sure? > Yes.

Comment

• blackwolf
                        CBC Veteran
                        • 22.04.2008
                        • 152
                        • Beograd

Ja se slazem. I ja isto misliim da njih boli Q, ali ne treba cutati. Bar mi vlasnici Peugeot automobila trebali bi nesto reci

Comment

• CikaKure
                          CBC Senator XXL
                          • 14.08.2005
                          • 668
                          • Beograd

To pisanje pisma, ja bih ostavio za drugi, ili cak treci korak, ako bas zelite da postignete neki efekat. Po mom skromnom misljenju, tome bi trebalo da prethodi uspostavljanje jedne ozbiljne varijante web site-a, Peugeot Cluba, gde bi smo prezentovali dosta materijala o pezou i modelima.
                          Na zalost, ovaj forum nije toliko upadljiv i vidljiv, mislim da treba uraditi nesto sto je mnogo vizuleno upecatljivije, pokazati dozu ozbiljnosti, pa onda im poslati pismo sa jasnom referencom da se radi negativna reklama tu i tu, dok bi tu bile i odredjene pozitivne price do kojih smo dosli sopstvenim snagama, iskustvima, kontaktima - sve to nasuprot Veranu.

Za tako nesto, treba dobrih ideja, vremena, motivacije, znanja, ...

Tek kada se deklarises kao respektabilan ucesnik u procesu - onda ima smisla pisati takvo pismo, jer u suprotnom, sta god stavili na taj komad papira, ima prilicno male sanse za pozitivan rezultat.

Comment

• blackwolf
                            CBC Veteran
                            • 22.04.2008
                            • 152
                            • Beograd

Moram priznati da si skroz u pravu. Trebalo bi napraviti neki sajt. Sto se tice dizajna tu sam, tj. oko izrade. Samo treba idea i dogovor oko provajdera, mislim gde ga postaviti.
                            PEUGEOT CLUB SRBIJE -PCS...

Comment

• malivuk406
                              CBC Senator XXL
                              • 04.04.2007
                              • 490
                              • Nbg

jbg, Peugeot Club je steta sto ne postoji, samo bi trebalo prvo zainteresovati jos ljudi, ne mozemo nas 10 da budemo klub...
                              ja licno nemam ni koristi ni stete od Verana, radim sa ljudima koji znaju znanje oko Peugeot-a, a delovi se nabavljaju u Panteru, vecinom. ali ipak mislim da je sramota da se tako ponasaju zastupnici ovakve marke... pa nije to Lada...
                              e, jel znate da je keder za 406 u Veranu 9000?? (u panteru je 6)

Comment

• CikaKure
                                CBC Senator XXL
                                • 14.08.2005
                                • 668
                                • Beograd

Evo, predlog je (posto kazes da imas iskustva u tome, pa verovatno tu poznajes tehnicke zahteve) da kkontaktiras admina ovog foruma ili uopste web site-a i da mu objasnis da imamo neke ideje, uputis link ka ovoj diskusiji i pitas da li bi mogli da nam izadju u susret. Mislim da bi to bila prirodna veza sa ovim forumom gde se okupljamo i caskamo, i da nema potrebe da se sad nesto izdvajamo (da ne kazem otcepljujemo) sa Cannona. U slucaju pozitivnog ishoda, mozemo da razmisljamo dalje i da dogovaramo konkretne stvari oko samih sadrzaja, obaveza pojedinaca koji imaju zelju da se angazuju.

Kao sto rekoh, pismo je drugi ili treci korak, koji nece uslediti brzo...

Comment

Working...
                                X