koja je cena zamene pokvarenog motora i tiptronic menjaca novim kod ovlascenog servisera npr u beogradu?da li kod ovakovog auta dolazi u obzir generalni remont motora i koliko bi to kostalo?i jos jedno..nisam video da su ljudi radili neki tezi tuning ovog auta,cini mi se da ga izbegavaju a sad da li je zbog cene ili zbog neceg drugog ne znam to vas pitam?
odrzavanje i servisiranje audija a8/s8 4.2(d2)?
Collapse
X
-
-
Jedan moj drugar je proverio cenu za menjac manuelni za s4 kod porshe i reparirani menjac je kostao 240000 din.
Zato predpostavljam da zbog same cene retko ko se upusta u tuniranje takvih modela.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
-
-
Menjac je sa pet brzina, tako mi rece drugar. Ima oznaku 01E
On je zvao Porsche i rekli su mu da je u Nemackoj reparirani takav menjac 240000 din.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Moze da se proveri tacna cena menjaca,motora,polumotora,novo,original,samo prekosutra,ostavi broj sasije(pp,mail).
Sto se tice cene menjaca,to mi je jos sveza cifra,npr 09L tiptronic (ide u novi A6 i A8) je tausch oko 350000din,a nov je oko 500000din...plus rad...pa vidi...
Inace,za automatske menjace se kod Porsche-a SCG ne mogu poruciti delovi za popravku,samo tausch(repariran)ili nov menjac,i konvertor.Toyota Čačak
Comment
-
-
Beži od toga brate.Auto je zaista ekstra, ali su troškovi održavanja enormni.Moj kum je svojevremeno imao taj auto, pa je samo zamena kaiševa i osnovni servis bio samo takva cifra.Pošto mi je kum privatnik, prokomentarisao je samo da je to "gazdinsko" vozilo i da se takvi troškovi podrazumevaju!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment