kvalitet mora da se plati..
odrzavanje i servisiranje audija a8/s8 4.2(d2)?
Collapse
X
-
evo jedan lepotan bas po mom ukusu sa 20" felnama ne previse eksplicitnim nego bas onako diskretnim http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1budimo realni,zahtevajmo nemoguce!
Comment
-
-
dzevereme, oznaka naseg menjaca je AAT, usostalom pogledaj nalepnicu u gepeku, pise na njoj. ne verujem da je tolko skup posto set lamela za petobrzinski automatic-tiptronic kosta 25000. ako taj A8 nema steptronik onda je to slican menjac i to je to. generalno, lik od koga je Shone pazario Ur-a radi reparaciju menjaca i uopste nije slup. kome treba neka se javi na PP da mu dam kontakt.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
dokle je stigao audi:
moj rodjak koji je (ne)srecan vlasnik jednog A6 3.0 tdi quatro ne moze sam ni kocione diskove da zameni...prednje da-zadnje ne zbog elektronske rucne kocnice...inace ako bi sam skinuo kociona kljesta mogao bi da ih baci..generalno mislim da dosta novih auta se previse oslanja na elektronske sklopove koji su na zalost podlozni trolovima
dogodovstina od pre neko vecedem ja po rodjaka i kaze on meni ima neki nov cd pa da ga slusamo kod mene u autu.ajd ode on po njega i nema ga nekih 10 min. vraca se i kaze hebote ne mogu da otvorim pretinac gde mu stoji cd sarzer, dokumenta itd..
odemo tamo ,ma ni da pipne..
da otvorimo gepek-nece ni on daljinski da se otvori-samo na kljuc..
jednostavno auti su postali toliko predodredjeni za servisiranje ali u servisu,nista uradi sam..
nista licno protiv audija"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
u principu nista spektakularno, ako se auto cuva i odrzava na vreme nista nema sto bi zadavalo muke vlasniku.
npr, kod mene u firmi ima cetiri S8 2000god. dva su ko nova a dva sacuvaj boze. dakle, ko je vozio i kako je odrzavao takav je i auto.
znam za jednog koji vozi samo jedan sofer od kad je auto kupljen, presao nekih 380000, uz redovan servis menjani samo krajevi spona.
nista vise... ali ajde da ne pricam na pamet, ima ovde par njih koji voze A8 pa neka oni kazu.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Redovan servis je 250eur za njega + ruke
ide dosta ulja i filteri klime i svecice su dosta skupi.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
ako ti kazem da je kais i spaneri za sestaka 2.8 600e onda mozes da zamislis kolko je za V8. evo iz prve ruke info. kompletan servis u porsheu za taj motor dakle ulje, svi filteri, kais, spaneri, rolnice i td je 140000din. lik od koga je shone uzeo auto naplacuje to 1300e. menjac tesko moze da se nadje, jedan je on prodao za 1200e a kaze da ruke naplacuje 150e da ga otvori i zatvori e sad sta unutra treba da se radi zavisi da li su lamelice, uljna pumpa, sito ...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment