Identicnu ovakvu sto se prodaje vozi otac mog poznanika (PG) a poznanik e36 M3.... interesantna porodica
Toyota Celica Carlos Sainz turbo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Upravo Carlos, i to je vozi godinama, ni ja mu nisam vjerovao dok nisam plocicu vidio, inace je covjek nesto u auto-moto i kum sa Franjom Kuncerom, pa predpostavljam da mu je ovaj to "doveo", znam da je vozi vise od 10tak godina...http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
dobar ti je to auto druze samo ces imati muke dok ga sredis ja migavce morao da porucujem iz amerike,jer se vise ne rade u fabrici a nema ih na zalihama,za moju toyotu.vidim brzi pas je iz pg,ja sam odrastao u pg u bloku 5,drago mi je sto ima ovde nekoga iz podgorice
pozdrav
I'd rather be driving my SUPRA
Comment
-
-
Pozdrav co'ek...
Inace ova CS o kojoj pricam je upravo iz Bloka 5
http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
-
Ja ne bi, ali u ovakvom stanju ne vredi više!Originally posted by TheWickerManPolako,ti bi Toyotu Celicu Carlos Sainz Turbo prodao za 2k evra?Originally posted by audexNije još sredjena jer se nije imalo vremena.
Nije na prodaju, a da jeste cena bi joj bila oko 2000€.

Može CS da se nabavi za 3500€ i to u odličnom stanju, ali na stanim tablama.
Comment
-
-
Da CH. Grad Buochs. Prodata!Originally posted by Type_RGde se nalazi ova crvena????? CH????? Ako je CH daj neki telefon, adresu, grad!
Zustand Occasion
Kilometerstand 227000
Aussenfarbe rot
Wagentyp Coupé
Treibstoff Benzin bleifrei
Métallisé Nein
Marke Toyota
Getriebeart Manuelle Schaltung
Innenfarbe schwarz
Modell Celica 2.0 4x4 turbo
Gänge 5
Anzahl Türen 3
1. Inverkehrssetzung 01.11.1991
Zylinder 4
Sitze 4
Typenscheinnummer 1t5107
Polster stoff
Leistung PS 204
Letzte Prüfung (MFK) 19.09.2005
Hubraum (CCM) 1997
Garantie in Monaten Kein
Comment
-
-
Originally posted by 206Najjeftiniji CS koji sam ja igde video vani je jedno 2-3x skuplji od te cifre.Evo vam još jedna za 3000€ !!!Originally posted by Type_RGde se nalazi ova crvena????? CH????? Ako je CH daj neki telefon, adresu, grad!

Comment
-

Comment