Najlepši Fiat/Lancia automobili
Collapse
X
-
Pre Bravo nije postojao ni jedan slican auto,on je otvorio vrata.Posle su svi samo pravili varijacije na temu,sa manje ili vise uspeha.Niko se ne bavi estetikom BMW-a ili Audija ili Mecke,suvise skupi auti da bi bili ruzni,ili da bi se pricalo o tom...Malo je stereotip,ali sem Italijana i Francuza niko nema konstantno svez dizajn.Ponekad neko izbaci zanimljiv auto,ali to je retko.Svi gledaju u zabare sta ce lepo napraviti,pa onda oni sklepaju nesto skuplje i kao kvalitetnije na tu temu.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426mogu i dva lepa za pocetak...
prilagođeno razdvajanju temaLive together, die alone.
Comment
-
-
pa jes, ono gore je biio samo teaser...
za pocetak lancia flavia pinninfarina coupe '72. 4cil. boxer, 2.0, kugelfischer ubrizgavanje, 162ks, 980kg, nezavisno vesanje *4, diskovi *4, jedna jedina ikad uvezena u sfrj, stajala godinama na juznom bulevaru, neka prljavo zuta boja. ako neko zna gde je auto zavrsio, neka javi.
neko rece da je 124 ruzan model...
argenta '83. -'84. neupadljiv auto, cak ruznjikav, uz malo dorade:
f 131 sport (za neka trzista racing)
a u abarth varijanti se ne prodaje ispod 30.000e
124 sport coupe, bilo ih je u beogradu nekoliko, ni jednog vise ne vidjam
i za kraj moj omiljeni model, moja prva ljubav i moj prvi auto
inace cisto za informaciju, sprema se jedan OPASNO "naturpijan" 132, bice slicica kad dodje vreme...
Comment
-
-
necu da vam kvarim raspolozenje samo da pokazem da nije bas tako kao sto nesa kaze. elem te fotke su koliko vidim mrtav pixel na papiru a ovaj dole je jos ziv
BMW 507 Coupe 3.2 Litre V8 (1956)
a ovo se zovu detalji
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment