Ma stavili novu, taman posla staru, ionako se raspala. Nego sam rad: jedan tip diže auto, drugi donese pajser, čekić i polugicu, čuk,čuk, spade stara, stavi novu i auto ide dole.
CITROEN XM
Collapse
X
-
Pozdrav neko je postavijo pitanje za šoljiice za XM, pravi ih Sale ZP iz Zagreba javlja ti se na CFS evo ti link sa slikama http://www.citroenforumsrbije.com/index ... pic=245.30 javi mu se na PP al za tijedan dana jer je sad na odmoru . PozdravXantia 2.0-16V ´99 - ženina
XM 2.5 TD ´98 Zvijer na cesti
AX GTi ´91 (100ks) - (prodan)
Comment
-
-
evo ovako do pre mesec dana sve je radilo ok a onda je poceo nemirno da pali i nikako da se skazaljka smiri na 1000 obrtaja , posle to ga poceo je da ne radi jedan klip i da se sam gasi kad broj obrtaja padne ispod 1000 , zamenio sam onu crnu bobinu - razvodnu kapu sada taj klip radi ali problem sa paljenjem nikako da resim, kao da nemoze da usaglasi rad klipova pri paljenju , treba mu neko vreme i malo stiskanja pedale za gas da bi lepo proradio a onda i dalje ne prima lepo gas i skazaljka za obrtaje stalno igra oko hiljadu obrtaja. U pitanju je xm 1995 , 2.0 C.T. sta moze da bude problem ??
Comment
-
-
Mene je zezao, teško palio, dok nisam provalio da mi je bušno crevo do benzinske pumpe-zamenio crevo i sad pali ko blesav. Doduše, rekoše mi da oće i dizna da se zapuši, pa da zeza kad mu dodaš gas, ali bolje da te još neko posavetuje. Ja tek ulazim u fazon, pa nisam merodavan da delim savete.Al što volem, da se vozim!
Comment
-
-
Verovatno mislis na neki od delova na slicitj. tzv. protokomer tako da to nije Lambda sonda.Neznam gde je tacno na XMu sonda ali inace je negde na pocetnom delu izduvnog sistema (na cevi aufpuha
).
Btw,nadjoh neke zanimljivosti za XM: http://www.storgatan.info/xm/ i.
Comment
-
-
Flavio ovo je izgleda obican 2.0 injection motor , moj je 2.0 C.T , ne izgleda ovako pored ovog davaca za klimu do samog akumulatora ja imam taj protokometar (valjda) ili je to ler motor , nemam pojma , koji unutra ima mali lapak koji otvara i zatvara vodeci se po senzoru koji se nalazi ispred samog lapka za gas , taj senyor radi , menja otpor u odnosu na temperaturu , ali meni auto kada je ladan samo krklja ispod 1000 obrtaja i nema sanse da se smiri a kad mu dodam gas posel minut -2 radi normalno
Comment
-
-
Pomoć
Na kojem otpadu u Beogradu mogu da nađem levo bočno svetlo, ono što stoji pored fara. Naslonim se komšiji na branik i s****m staklo od tog svetla, ali moram celo da menjam pošto je staklo lepljeno.
POMAGAJTE DRUGOVI, HOĆU DA SE UBIJEM ZBOG NJE, ZBOG NJE,
ŠTA ĆU S OVE RUKE DVE, KADA NEMAM DELOVE....Al što volem, da se vozim!
Comment
-
-
Pa kupi oba u automarketu su imali po 700 din ja kupio za 1400 din oba pocetkom ove godine...
Comment
-
Comment