Novi Fiat Bravo 3 vrata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HGT 2.4
    CBC Član
    • 18.05.2008
    • 58
    • NBG

Novi Fiat Bravo 3 vrata

Zanima me da li neko nesto zna o ovom modelu, ocekujem siguran odgovor od nese

Stvarno mi nije jasno sto jos nema modela sa 3 vrata
  • MarkoJTD
    CBC Senator
    • 04.05.2008
    • 249
    • Beograd

Re: Novi Fiat Bravo 3 vrata

Probably been asked before but can't find any mention of it. Anyway, do we think there wil be a 3 door version anytime soon? Thinking of getting rid of my GPS 1.9 and think a 3 door Bravo would look pretty good.

ocigledno zbog ove "krize" ne zele da ulazu u novi model (iako tehnicki nije u pitanju skroz novi model), veeelika steta

al nije mi jasna ova slika ili je jako dobar ps ili ko zna sta je
    - Italian for style

Comment

• Semi
      CBC Veteran
      • 04.03.2008
      • 192
      • Smederevo

Originally posted by HGT 2.4

Stvarno mi nije jasno sto jos nema modela sa 3 vrata

Prelepo! Ali bas!

Comment

• srdjanissan
        CBC Senator XXL
        • 20.11.2008
        • 720
        • beograd

Neko se igrao photoshopom,vidi se na prednjem braniku po odsjaju i rub prednjeg tocka nije prav ...samo grande puno ili bravo malo doterani
        kad koči,cepa gume i prevrće se!
        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Kad je krenuo novi Bravo, rečeno je da će samo biti verzije sa 5 vrata. Rekli su da neće ni biti verzije sa 3 vrata.
          Onda je ovo PS...
          Ima li link ka nekoj vesti...pa, makar i izmišljenoj...

Comment

• mirdza
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2005
            • 2437
            • Katowice (PL) / Banja Luka
            • AGP / W126

Originally posted by HGT 2.4
            PS srednje kvaliteta Nije bilo nikakve zvanicne najave modela sa 3 vrata.
            BTW Najavljivali su HGT sa 1.8T (kao u Alfa MiTo GTA) ali ocigledno nema klijentele za auta tog tipa...
            Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• HGT 2.4
              CBC Član
              • 18.05.2008
              • 58
              • NBG

Zanimalo me je da li neko nesto zna o modelu sa 3 vrata a ne ocena PS,a od vesti sam nasao samo nesto o abart verziji sa tim 1.8 turbo motorom, koji ce u martu u zenevi biti predstavljen u alfi mito

Comment

• Dejan_Zvezdara
                CBC Član
                • 04.12.2008
                • 21
                • Beograd

Zvanično fiatovo saopštenje za štampu pre oko godinu dana je bilo da neće postojati verzija brava sa troja vrata. Pošto nema neke razlike u karoseriji kao što je postojala između stila sa 3 i 5 vrata verovatno bi tržište za ovo bilo jako malo pa i ne zavređuje ulaganja. Isto kao što je Stilo Abarth sa 5 vrata bio u fiatovom cenovniku svega godinu i po dana i prodao se u smešnim količinama, nije za pretpostaviti da će i bravo ovakav kakav je doživeti neko ozbiljno abarth izdanje u sadašnjoj krizi...

Trebalo im je svega 18 meseci da shvate da auto sa 5 vrata puca na porodične kupce a auto sa 3 vrata na Šumahere amatere, pa mislim da to neće ni pokušavati sa novim bravom. Verovatno je filozofija da ko želi sportsku varijantu novog brava sa 3 vrata treba da časti sebe pravim Grande Punto Abarthom... a to ima puno logike.

Comment

• HGT 2.4
                  CBC Član
                  • 18.05.2008
                  • 58
                  • NBG

Tu verovatno ima logike grande punto abart i alfa mito su izgleda favoriti fabrike , tako su bili krenuli i sa tipom sa 5v od1988 pa se tek 1993 setili da naprave sa 3v .

Comment

• Dejan_Zvezdara
                    CBC Član
                    • 04.12.2008
                    • 21
                    • Beograd

Da, ali veći štos je u tome da 1993, kada je napravljen Tipo sa 3 vrata su praktično imali rupu jer je to bio prelaz sa Una na Punto. I inače automobili C segmenta sa 3 vrata su brojčano u velikoj manjini nad verzijama sa 5 vrata iz prostog razloga što su to automobili za ljude koji žele više prostora od B segmenta pa je i pretpostavka da ako nekom prostor nije presudan, B segment sa 3 vrata je prava mera, pogotovo danas kada je grande punto baš grande i razlika u dimenzijama u odnosu na bravo nije ogromna. A treba i dodati činjenicu da se nema para i da se u zadnjih par godina ide samo na ono što se sigurno traži i prodaje... Nema više pokušaja i eksperimenata.

Pre će od bravoa pokušati da naprave SUV jer ih žulja što to nemaju ili možda čak karavan ili crosswagon što bi alfa rekla, nego hatchback sa 3 vrata...

I Alfa 149 će biti samo u verziji sa 5 vrata kao što je i Lancia Delta...

Comment

• HGT 2.4
                      CBC Član
                      • 18.05.2008
                      • 58
                      • NBG

Znam da ce i 149 biti samo 5v, najavili su iz lancie manju deltu na bazi grande punta zvala bi se deltina, ali opet kako misle da budu konkurentni golfu,astri koji u tim segmentima imaju dobre pozicije.

Comment

• Dejan_Zvezdara
                        CBC Član
                        • 04.12.2008
                        • 21
                        • Beograd

Iako rekonstrukcija modela sa 5 na 3 vrata možda izgleda banalna, u pitanju je pozamašna investicija jer ipak mora da se pravi priličan broj novih alata za prese a to je bukvalno najskuplja stavka u autoindustriji. Mislim da je to za njih u ovom trenutku veliki zalogaj. I sam razvoj Brava od Stila u rekordnom roku i ograničenom lovom je već bio herojsko delo.

Mislim i da je ta deltina pusti san i izmišljotina jer bi taj auto samo smetao Grande Puntu, MiTo-u, i novom Ypsilonu koji treba da izađe iduće godine tj. otimao bi im kupce koje su ionako pokrili ovim modelima pa je i investicija u to besmislena. Možda će se čak pre odlučiti da naprave Lanciu Fulviu kupe nego da naprave još i treći hečbek na bazi Grande Punta, mada fiat nikad nije oskudevao u iracionalnim potezima...

Comment

• mickland
                          CBC Početnik
                          • 10.09.2010
                          • 2
                          • Beograd

Kao prvo, zaljubljen sam u novi Bravo. Buni me jedna stvar: da li je moguce da se model u boji " trule visnje " razlikuje od ostalih ?
                          Evo primera: http://www.polovnavozila.biz/polovni...0%20km/51.html

Uocavate lajsne ispod vrata, kao i krilce iznad zadnjeg stakla, i uopste nekako deluje "sportskije" u odnosu na klasican model: http://www.polovnavozila.biz/polovni...0%20km/75.html

U cemu je fora, obzirom da su isto godiste?

Comment

• mirdza
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2005
                            • 2437
                            • Katowice (PL) / Banja Luka
                            • AGP / W126

Nivo opreme - spojler i pragovi su standardni u Sport paketu a mogu da se dokupe pri paketu Dynamic
                            Moja djevojka je vozila takav Bravo dvije godine. Simpatican auto, jedino je motor bio prilicno slab - 1.9JTD 120KS

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• mickland
                              CBC Početnik
                              • 10.09.2010
                              • 2
                              • Beograd

Hvala na odgovoru. Malo me je zbunilo sto sam sve to video jedino kod Bravo-a "trula visnja" (kod 2 kom., verovatno slucajnost).
                              Inace, ima Sport motor i sa 160 KS

Comment

Working...
                              X