Vlado, ne trazi me vise u Diani po Mirijevu. Boja je i dalje narandzasta, ali je auto GS!!! Kupio sam GS-a, slikice su na mojauto.co.yu. Zov za tim automobilom je bio prejak, morao sam da prodam Dianu prijatelju da bih dodao za GS-a. Na zalost, nedostatak finansija mi ne dozvoljava da zadrzim Dijanicu, nadam se da cu je imati ponovo jednog dana...
Pa to je onaj GS koji je stajao kod fontane Moze li se znati posto je bio i ako ti smeta ona crna resetka pozadi , rado bih je kupio
Lično se vozio u njemu i izgleda sasvim pristojno, čak odlično. Rešetka pasuje extra.
Da mu ga da malo po poliranju i nema greške.
Cenu neka ti kaže Orange, nije red da ja iznosim te podatke, iako ih znam.
Ako je nekom to interesantno, u prodavnici AP Sport u Žičkoj ulici na Vračaru, imaju žute sijalice za farove cena je oko 850 dinara po komadu.
Eto, ja ću da ih uzmem samo da dođem do viška novca za tu investiciju.
To je preskupo. Te sijalice kostaju od 150 - 200 dinara, i to ne domaće, već Made in France. A i ovako se mogu naći, ne moraju biti iz prodavnice. Koliko njih menjaju, jer ih panduri jure zbog zakona. A njima baš te žute paraju oči, a ne one od raznih đilkoša koji montiraju plave ili zelene, kao imitacija ksenonskih...
Slažem se. Ja sam mislio da ih stavim, pa nek me jure koliko hoće.
Meni su te žute sijalice pravi duh Francuskog automobila.
Kad god vidim takve sijalice mislim da je neki Citroen ili Pežo.
Ako znaš gde ima da se uzmu jeftinije,bio bih zahvalan na toj informaciji.
Kada tačno pronađem, javljam.
Kod nas u Jagodini su bile pre jedno mesec dana u prodavnici auto-delova. Mislim da ih niko neće jer su zakonom zabranjene. A slažem se sa tim da su strava i da pravi šmek Fr auto dobija sa njima.
Žute sijalice pronađene zahvaljujući gospodinu Milanu, koji mi ih je velikodušno ustupio.
Inače sijalice su Iskrine. Zanimljivo da su ih oni proizvodili.
Montirane su i efekat je fantastičan.
Videćemo reakciju organa gonjenja?
Kad počnu da me gone zbog toga,hehe.
Znači noću se nećemo promašiti na ulici. Nisam primetio da još neko ima žute farove.
Ima nekih žućkastih, ali baš, baš žutih nema.
Znači samo mi imamo tu privilegiju za sada.
Naravnoako nas kazne slaba vajda od privilegije.
Jedino da ih ubedimo da je to pravi Francuski duh.
Kad sam ja učio testove za polaganje (jesen 1990.) žuti su bili dozvoljeni, a kad sam polagao bili su zabranjeni, pa mi je to bio odlučujući negativni poen!
Inače, malo pre mog učenja su takođe bili zabranjeni!
U Sloveniji je to fino regulisano - na automobilima starijim od te i te godine su dozvoljeni!
Comment