Dobrodosao Igore.
Trebalo bi da brzine "idu" napred levo Rikverc,pored nje 2. a pored nje 4..Prva levo nazad i treca pored nje.Namerno tako jer se racunalo sa najcescom upotrebom 2. i 3. pa se prakticno rucica samo gura napred/nazad (2.-3.-2.).Mislim da krov nije original tj. namesten je naknadno jer je original verovatno propao
.A mozda cikica ima u rezervi i originalni rolo krov.Toliko od mene
.
Trebalo bi da brzine "idu" napred levo Rikverc,pored nje 2. a pored nje 4..Prva levo nazad i treca pored nje.Namerno tako jer se racunalo sa najcescom upotrebom 2. i 3. pa se prakticno rucica samo gura napred/nazad (2.-3.-2.).Mislim da krov nije original tj. namesten je naknadno jer je original verovatno propao
1979 godiste, nako i jest i nije krs. Stari ju je kupio za 100 maraka 1994 god u ratu, pa bi je sad na restauraciju u Srbiju, al neznam hocel bit problema zato sto sam iz Bosne????

Moj cale ih je nekada vozio i imao sam krs delova koje nisam znao da sacuvam,tj ostalo je ponesto ali sta sam sve imao.. Reci cu samo da sam 10 motora rasturio, tj poskidao zamajce kako bih napravio tegove
ribao čitavu subotu, danas skino koroziju i premazao sa antirostom.
A ostalo ću nekako povariti, ravni su limovi!?
Comment