Da li sam ja lud ili ne ne znam ali meni je - ruzan. Jednostavno preskup i previse futuristicki za moj ukus. Ja sam ipak "selja" koji bi za te pare radije A6 ili Seriju 5 (MB bas ne gotivim). Jer mislim da ipak Citroen nema sta da trazi u toj klasi automobila - trziste ce pokazati ali ne verujem nesto da ce se PSA ovajditi od ovog modela - sto im verovatni i nije ni cilj vec pokazivanj prestiza u stilu "vidite paceri sta mi sve umemo". Ipak je u tom segmentu "velika trojka" neprikosnovena, cak ni Lexus i Svedjani nisu ni blizu. Ne gledam tu kvalitet vozila niti karakteristike vec - ocenu trzista. Samo pogledajte koliko C6 se vozi po BG-u a koliko "petica" ili "a sestica" a o e-klasi da ne pricamo.
A sto se ergonomije tice - toje nesto na sta se ne navikava. Evo primera - u Vectri sam morao da se navikavam na raspored komancdi i uvek kada vozim Megane i predjem u Vectru - moram da se navikavam iako nju mnog vise vozim. A sto se tice obrnutog procesa - iz Vectre u Megane - kao da nisam ni menjao auto! To je po meni ergonomija, sve na svom mestu i sve na dohvat ruke. Saab nisam vozio ali za njega kazu da je fenomenalan sto se toga tice (bar bio).
A sto se ergonomije tice - toje nesto na sta se ne navikava. Evo primera - u Vectri sam morao da se navikavam na raspored komancdi i uvek kada vozim Megane i predjem u Vectru - moram da se navikavam iako nju mnog vise vozim. A sto se tice obrnutog procesa - iz Vectre u Megane - kao da nisam ni menjao auto! To je po meni ergonomija, sve na svom mestu i sve na dohvat ruke. Saab nisam vozio ali za njega kazu da je fenomenalan sto se toga tice (bar bio).
Comment