CITROEN C6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gordi014
    Moderator
    • 02.10.2004
    • 1049
    • Valjevo, Srbija
    • PEUGEOT 206 XS 1.6

CITROEN C6

CITROEN C6

• citroen xm
    CBC Član
    • 25.10.2005
    • 50

Ovo je automobil za razliku od konkurencije koje jos prave vozilice?Klasa za sebe.Ili vam se svidja ili ne.VRH
    XM

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Fenomenalan auto, vredelo je skidati, avangardan i jedinstven kao i svaki Citroen, licni pecat bez premca, Viva la Citroen !!!

Comment

• citroen xm
        CBC Član
        • 25.10.2005
        • 50

Narucio sam jednog u fulu stize mi za mesec dana.
        XM

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

Comment

• Darko_NS
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2004
            • 557
            • Srpska Atina

ja sam odusevljen sa C6, jedva cekam da ga vidim uzivo
            toliko avangarde, luksuza i udobnosti na jednom mestu, po meni pravi nalednik legendarne ajkule, iako se to ne istice u prvom planu predstavljanja, mada sadrzi neke ajkuline detalje poput hidraulickog vesanja i okretenja farova u smeru upravaljaca..., takodje akcenat nije dat na neke sportske performanse, benzinac i dizel od 200 i kusur konja su dovoljni za krstarenje auto putevima.. citao sam njegovo testiranje u zadnjem broju sat revije, lepo kazu kad pogledate njegove konkurente A6, Seriju 5.. tek se onda zapravo vidi koliko je on izvan ove price, izvan ove klase..
            ja sam se zaljubio u c6 i sve sto citroen radi u poslednjih par godina.. svaka im cast =] =]

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

I kad se otvore vrata i izazove te daska od kokpita ravog kao daska bez ergonomije brrr. dizajner tog segmenta ili je neka izbeglica koji je radio u TAMu ili neznam, sramota
              Sto se tice tehnickih segmenata koji ga prate sve ok, protov auta nemam nista ali ovo napomenuto je jezivo, bar za mene i moja shvatanja. Stvar ukusa, obicno je jednostavan dizajn i lep po sebi, priroda nevoli komplikacije, ali ovo je preprosto sa prizivanjem amera iz 50-ih ili , neznam.. be daljnih komentara sam...
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• gordi014
                Moderator
                • 02.10.2004
                • 1049
                • Valjevo, Srbija
                • PEUGEOT 206 XS 1.6

Kao što reče Boost "stvar ukusa", a o ukusima ne vredi raspravljati.
                Ako me pitate za mišljenje o enterijeru C6 ... bez uvrede onih kojima se dopada drvo u automobilima... ne volim "lamperiju ni u kući" a pogotovo drvene aplikacije u autu. Više sam pristalica aluminijuma ili recimo karbona (tamno-siva boja) i slično. Sad znam, pristalice drveta će reći pa boja oraha, trešnjinog drveta itd... odaje duh luksuza a la Bentley, Rolls-Royce... To stoji, ali ja ne volim
                Što se tiče ostalog, svaka čast Citroenu, vraća se na staru slavu...

Comment

• Darko_NS
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2004
                  • 557
                  • Srpska Atina

Stvar ukusa, obicno je jednostavan dizajn i lep po sebi, priroda nevoli komplikacije
                  necu dalje da komentarisem unutrasnjost c6, pre svega zato sto ga nisam video uzivo, ovo sa slika mi se jako dopada, za dalje cemo videti kad dodje u nase krajeve...
                  takodje sve je stvar ukusa, jednostavnost!?? svi ti oblici koje plasiraju francuzi (pogotovo citroen) i italijani bude kod mnogih vozaca emocije (ko se jos okrenuo za konzervativnim dizajnom nekog tamo golfa dok prolazi ulicom - mozda i poneko, a ciju paznju uvek pokrene futuristicki dizajn jednog citroena C4 ili elegancija alfe 147 - kladim se vecine vozaca i ljubitelja automobila...
                  uostalom da li bi ajkula bila izlozena u muzeju savremene umetnosti, i da li bi se neko secao nje, da je bila tamo neki bezvezni kockasti automobil =]

Comment

• citroen xm
                    CBC Član
                    • 25.10.2005
                    • 50

Mnogi to ne shvataju,ali vremenom menjaju misljenje...
                    XM

Comment

• gordi014
                      Moderator
                      • 02.10.2004
                      • 1049
                      • Valjevo, Srbija
                      • PEUGEOT 206 XS 1.6

Svakako pogledati. Na prakti?nom primeru se vidi šta zna?i hidro suspenzija.

Suspension Citroen C6

Top Gear - Citroen C6

Fifth Gear Test of the new Citroen C6

CITROEN C6 auto.cz

Citroen C6

Citroen C6 - commercial Sean Connery

Comment

• @lix
                        CBC Senator XXL
                        • 17.12.2004
                        • 875
                        • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Originally posted by BOOST
                        I kad se otvore vrata i izazove te daska od kokpita ravog kao daska bez ergonomije brrr. dizajner tog segmenta ili je neka izbeglica koji je radio u TAMu ili neznam, sramota
                        Na ergonomiju u Citroënu se uvek moras navikavati. Posle izvesnog vremena postaje vrlo normalno...

Jos samo malo, i Citroën se sigurno vraca na put stare slave.
                        Što više za što manje

Comment

• nenad011
                          CBC Veteran
                          • 01.04.2006
                          • 198
                          • Novi Beograd

Sta reci jedan izuzetan auto koji je uspeo da sacuva prepoznatljiv oblik (ljubitelji citroena sigurno zapazaju te linije ) citao sam u "Top speed-u" od pre neki mesec analizu ove limuzine i zamereno joj je da je bucnija nego sto bi se moglo ocekivati za tu poslovnu klasu automobila...ono sto je meni tu cudno je da na stranim testovima to nije pomenuto...mozda mi imamo bolje biznismene koji zahtevaju jacu koncentraciju u svakom slucaju video sam ovaj auto uzivo i iskreno bez preterivanja zastaje dah...

Comment

• trajce
                            CBC Član
                            • 19.05.2006
                            • 35
                            • Kragujevac

Što bi reako moj prijatelj - perverzno!!!

Inače mislim da Citroen odavno taba putevima stare slave.

Comment

• VladaGS
                              CBC Veteran
                              • 12.03.2006
                              • 144
                              • Beograd

Pa, može se tako re?i.
                              Cela C serija je odli?na, izuzev C1, koji i nije pošteno Citroen.
                              Me?utim ostali su odli?ni.
                              Citroen GS club 1976.
                              Citroen AX image 1991

Comment

Working...
                              X