PEUGEOT 407 Coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

I koliko od nabrojanih kola su kupei? Jedna stvar je veoma bitna, a to je da Peugeot nije usao na trziste skupih kupea, BMW i ostali, a opet pored toga sto je kupe nije mali kao sto je BMW, TT i ostali. Znaci u jednom pakovanju dobijas sportski auto koji je ujedno i limunzina po velicini.
    Nece se sigurno prodavati kao 407 limunzina, a u svakom slucaju Peugeota ni ne vozi ta grupa ljudi koji kupuju navedene modele.
    Najbitnije u svemu ovome je da ga nece kupovati oni koji hoce porodicni auto ili glavni auto u kuci vec ljudi koji imaju auto za putovanja sa porodicom i oni koji nisu spremni da daju mnogo vise para za BMW.

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Kako nije usao na trziste skupih kupea kada u proseku kosta vise od konkurenata.Njegov prethodnik 406 kupe u top verziji kostao je 35 k evra a 407 kupe u top verziji na pocetku prodaje 55 000E (sumnjam da je i sada jeftiniji) .Poredjenja radi jedan Porsche boxter je hiljadu evra jeftinij, PORSCHE!
      Ne spadaju sva vozila iz mog prethodnog posta u kupee ali vecina imaja neku vrstu sportskog pedigrea.

Sa 407 kupe dobijas limuzinu sa sportskim izgledom,i tu svaka slicnost sa sportskim autom prestaje jer on to sa svojih 1,7tona definitivno nije, ni po performansama ni po ponasanju na putu.
      On spada u grand turizmo klasu za krstarenje po drumovima a ne za jurnjavu.

Comment

• zola_
        CBC Senator XXL
        • 24.06.2006
        • 319
        • Novi Beograd

Originally posted by Luna-Chico
        U pitanju je licni stav, tebi se on vise svidja, ne sumnjam u kvalitet Volva ali nisam vozio pa ne mogu da pricam. Nego podeli ti to iskustvo sa nama kad si ga vozio.
        ne, nisam ga vozio, ali sam cisto odgovorio na tvoje pitanje, posto su oba automobila alternative nemackim automobilima i imaju neki smek, da hocu da potrosim 50k evra na neki ne-nemacki kupe razmisljao bih izmedju ova dva modela ali mislim da bi prevladao volvo zbog awd opcije.

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225

Top verzija 407 u Belgiji kosta 50000 eura, a u drugim zemlja to ne znam.
          Ipak jedno znam da kupci kupea 407 nisu profil ljudi koji bi kupili Porschea. Upravo ta grupa kupaca kupuje 407 oni koje nece da jure po drumovima.

Comment

• nenad011
            CBC Veteran
            • 01.04.2006
            • 198
            • Novi Beograd

Hteo sam da pitam, posto sam cuo pomalo neverovatnu vest, da li je istina da se Peugeot 407 pokazao katastrofalno zbog preteske karoserije za predvidjeni motor i da je oborio sve rekorde za reklamacije u servisima sirom Evrope i kod nas?

Comment

• citroendzija
              CBC Član
              • 11.06.2006
              • 65
              • cacak

xm 2.0

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225

Ja nisam cuo da neko ima problema sa 407.

Comment

• nenad011
                  CBC Veteran
                  • 01.04.2006
                  • 198
                  • Novi Beograd

...onda je to samo trac ljubomorne konkurencije.
                  Iskreno i ja sam bio zaprepascena da takav propust moze da se dogodi ljudima koji svaki cas predstave novi pomak u konstrukciji automobila.

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Za kvalitet iskreno nista nisam cuo ali cinjenica je da mu fale jaci motori,jbg 1700kg nije malo.

Comment

Working...
                    X