Znam da nema veze sa Alfom, ali u jednoj temi, mislim da je "Poslednja prava Alfa" neko je pomenuo da su neke dobre Italijanske marke ugasene zbog problema sa cenama, ciljnom grupim, preusmeravanjem i ne znam ni ja cega sve jos, pa sam se setio ove tri i interesuje me zna li ko ista o ovim automobilima, opet velika je to tradicija, a Alfa je veliki deo nje, samim tim sto jos uvek postoji!
Bugatti, De Tomaso, Pagani...
Collapse
X
-
I molim Vas, ako neko moze da ode na Google i potrazi slike ovih modela i postavi ih ovde, mislim da ce biti veoma interesantno svima da pogledaju!
Uradio bih ja, ali nisam na svom kompjuteru, a u ovom internet klubu ne dozvoljavaju nista tako, hmmm...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
-
-
Killaz...
Ne bih da te prozivam, ali poceli su da me cooliraju!
A ovo je jako vazno!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
bugatti nije ugasenkupio ga wv
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Pagani nije ugašen, nikada nije bio pred gašenjem, nikada zapravo nije bio u krizi. Pagani je zapravo ime staro tek nekoliko godina. Od tada prave Zondu u 3-4 varijante. Naravno, teško da će jedno takvo ime da bude u krizi, jer po komentarima relevantnih ljudi, prave bolje (naravno i skuplje) superautomobile od onih koji to rade 50 godina...
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinOsnivac Bugattija i svi glavni inzenjeri su bili Italijani, fabrika je bila u Francuskoj, u delu koji je uglavnom naseljen Nemcima.
Kada su ga obnovili 90`ih godina proslog veka sve je bilo italijansko. Sada je u vlasnistvu Nemaca i autu je prakticno sve nemacko.
Da li Vyron stvarno može do 407km/h?San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
Mozhe, testirali su ga u Top Gear-u, na nekoj kruzhnoj stazi (chini mi se Volkswagen-ovoj)... Za merenje brzine koristili su GPS, tek da ne bude polemike oko "laganja" Veyronovog brzinomera...
I stvarno je "dohvatio" 407 km/h, bilo ispisano na display-u GPS uredjaja... Onom liku iz Top Gear-a su se na toj brzini navlazhile ochi (kako je sam priznao), valjda se na toj brzini pomuti malo u glavi, shta li...
PS. Po YouTube, Google videos i sl. se vrti i snimak testa, trazhi "Veyron Top Speed" i uzhivaj...
Comment
-
Comment