CITROEN Xsara Picasso

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gordi014
    Moderator
    • 02.10.2004
    • 1049
    • Valjevo, Srbija
    • PEUGEOT 206 XS 1.6

zeljkot

Pridružio: 03 Jul 2006
    Poslao: Ned 17 Sep 2006, 14:31 Naslov: Picasso

--------------------------------------------------------------------------------

Zdravo svima,
    upravo ovih dana sam se prebacio sa Opel na Citroen deo foruma kupovinom Citroena Xsara Picasso, 2000 god, 1.8 benzin 85kw, pa me zanima nekoliko stvari. Pre svega gde je na na mom auto VIN broj? DA li je to broj sasije?
    gde i kako proveriti istorijat auta? Za neka vozila ima na netu ali za citroen nisam uspeo da nadjem.

Takodje me zanima gde se mogu kupiti povoljno delovi ali originalni za picassa - recimo vozacem retrovizor. Nude mi neke kopije, ali bez grejaca
    a posto mislim da je to korisna stvar ne bi bez toga, pogotovo sto mislim da nije velika razlika u ceni.

Pozdrav,

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zeljkot
        CBC Početnik
        • 03.07.2006
        • 4
        • Beograd - Zeleznik

@ zoranbg
        tamo gde si pokazao je broj sasije koji nije VIN broj. Izgleda da citroen to i ne stavlja na svoj auta

@ gordi014
        svaka cast na predstavljanju auta. Zaista vredi svaku paru koju sam dao za njega - pogotovo na opstu deciju radost za stocice i srednje sediste pozadi
        sad su mirni kao bubice, igraju se, crtaju, ili im jednostavno na stocic stavim prenosni DVD player i nema uznemiravanja.

Ima li neko iskustava kako se ovaj motor pokazao u eksploataciji? Potrosnja mi je oko 8.5 do 9.5 u gradu - deluje OK?

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

a gde ti se nalayi broj shasije iy saobracajne..jesi ga naso negde...ili....
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zeljkot
            CBC Početnik
            • 03.07.2006
            • 4
            • Beograd - Zeleznik

pa to i jeste isti broj. I u saobracajnoj i na staklu i na vratima

toliko i ja znam da citam

VIN broja izgleda nema kao na drugim autima

Comment

• trajce
              CBC Član
              • 19.05.2006
              • 35
              • Kragujevac

Pozdrav vozačima ovog odličnog automobila, ali i ostalima - naravno!!!
              Ja sam Picassa kupio pre dva meseca i do sada sam prošao sa njim oko 2.400 km. U pitanju je motor od 1,8 L. Potrošnja je i kod mene tolika. Na ovom forumu sam upravo danas ubacio tekst sa svojim utiscima, a tu su i podaci o potrošnji.
              Ono za stočiće pozadi - ne samo klinac (2,5 god.), nego je i žena mirna ! ). Kao da putuju vozom (kako ona kaže), samo je bolje, pošto zna mašinovođu, pa može da stane po potrebi!

Bila mi je smešna situacija koju sam doživeo na autoputu kada sam išao na odmor (pravac Beograd - Niš). Klinac se uspavao pozadi, pa žena rešila da pređe na prednje sedište (a inače nije baš krupna). Onako - bez veće gimnastike, samo se prošetala do prednjeg dela i sela. U tom trenutku sam preticao neki auto (neka Ascona), i ne mogu da zaboravim njihove izraze lica u fazonu: "gledaj ove ludake"!!! Ehhh... šta bi oni dali da su mogli tako... a bilo ih je dosta unutra.

Pozdrav

-p.s.-jedno pitanje: dali znate gde mogu da nabavim onu korpu za prtljažnik i mrežicu koja ide isto pozadi? Verovatno teško kod nas, ali rekoh, da pitam?

Comment

Working...
              X