PEUGEOT 307

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Naravno da da
    A mrzi me sad da pisem, mogu ceo seminarski rad da napisem o tome, al neka sad... Ovo je vecita dilem diesel vs.benzin i na kraju je uvek isti zakljucak, svako ce uzeti ono sto on misli da je bolje.

Ako mislite daje benzinac bolji uzmite benzina, ako diesel, onda diesel, i tu se prica zavrsava...

Moj hdi je ustvari tatin auto, zadovoljan sam njim, ali ce moj biti Alfa i to benzinac

Inace kod mene je crveno polje na 5.500 , mada stvarno nema potrebe za tim, a i zasto bi ga mucio kad na 2-3.000imam sve, samo nemam zvuk , ti ga imas, zato ga tako i vozis, i da bi benzinac tako isao treba mu 4000+rpm...

Comment

• Nik
      CBC Član
      • 14.03.2008
      • 47
      • Raska

kada bih ja birao,uvek bih uzeo HDI,znaci bez razmisljanja..... ali nisam bas siguran da dizel moze da izdrzi takav rezim voznje,uvek na maksimumu,ne znam,kazem mozda gresim jer nemam HDI ali to je moje razmisljanje.... videcemo,mozda cu i uskoro uzeti jos jedan 307,1.6 ili 2.0 HDI pa cu mozda promeniti misljenje....

Comment

• djella
        CBC Član
        • 15.01.2008
        • 41
        • Brisel

Originally posted by Nik
        moj je 2.0 136 ks,benzin.... kupio ga je moj brat u Veranu,novog,jbg njega nije zanimala potrosnja,samo benzinac i to je to....a kada ga je poklonio meni ja sam morao da ugradim plin.... po meni,nijedan dizelas ne moze da bude kao benzinac...ne sumnjam da su najnoviji dizelasi uradjeni extra i da idu maltene i bolje od benzinaca,ali ajde da navedam par primera a ujedno cu i da vas pitam par stvari.... prvo mislim da HDI uzimaju ljudi koji nemaju preveliku zelju za brzinom i forsiranjem obrtaja do 5-6 hiljada,jesam li u pravu? Zamislite da vozite HDI Beograd-Kragujevac a prosecna brzina 180 km/h ? i to da se ponavlja? da li moze on da izdrzi,to je ipak oko 100 km auto puta u jednom pravcu,pa opet u povratku,i opet tako... npr,ja sam se vozio mojim autom bas toliko,pa smo izlazili i svih 205 km/h,i to bas cesto,ali ne,izadjes toliko pa usporis nego konstantno izmedju 170 i 200 km/h....i sad pitam vas da li bi mogao i HDI da izdrzi ovakav rezim voznje?? sta mislite o tome??
        S postovanjem mislim da nisi u pravu.
        Do 200km/h nisam ga "navlacio",ali Brisel - Beograd oko 1600 km,voznja 160 - 170 - 180 km/h,sa dva stajanja za kafu bez problema za 15 sati smo bili kuci.Meni brze i bolje ne treba.

Potrosnja:
        Brisel - normandija(FR) - Pariz - Brisel
        852 km - 51 l dizela (sa stalno ukljucenom klimom),meni dzabe voznja.
        +konfor+udobnost+sigurnost....
        sta reci ???
        Pozz

Comment

• janjicde
          CBC Član
          • 25.02.2008
          • 15
          • Vranje

Cao

Razmisljam o kupovini Ovog modela ali u varijanti Space Wagon sa HDI motorom pa mi trebaju saveti na sta obratiti paznju prilikom kupovine ( vezano za motor , sasiju , vesanje, trap ) , godiste bi bilo izmedju 03 - 05. -te , koja je realna cena ....

Comment

• w12n
            CBC Početnik
            • 30.11.2008
            • 4
            • Pozarevac

307sw

i ja bih hteo da kupim isti model.
            Hajde ljudi da cujemo za ili protiv

Comment

• Đole_4C
              CBC Početnik
              • 14.12.2008
              • 2
              • Novi Sad

Peugeot 307 1.6 HDI

PoZdrav svima...

Od pre tri dana sam vlasnik gore navedenog Pežova i zahvaljujem svima koji su postovali o ovim kolima jer ste mi olakšali odluku!

Model je iz 2005, nije restyle i ima 90KS sa 90.000km na satu za ovo malo vremena što ga teram vuče kao zmaj a troši ko što bi upaljači trošili da idu na dizel.

Comment

• Sigtran
                CBC Član
                • 04.04.2008
                • 92
                • Beograd
                • BMW 525i M (E39)

Re: Peugeot 307 1.6 HDI

Čestitam Đole i nadam se da će te lepo i verno služiti...

Comment

Working...
                X