Pick Up Trucks - kamioneti.....sve o njima
Collapse
X
-
Originally posted by SAAB PoWeRovaj iznad je strava , jel ko cuo da ce i toyota iduce godine ili 2--8 nisam siguran da dodje sa dizel motorom , negde sam procitao da je nisan imao nesto u planu da ubacuje CATERPILLAR motore ali su nesto odustali ...
Toyota je tek predstavila novu Tundru, a kako je prodaja pickupa opala zbog cena goriva smanjili su znacajno proizvodnju Tundre (sa 300,000 na 150,000).
Nissan je odustao zbog platforme koja je preslaba za 2500 i 3500 serije.
Comment
-
-
Nasao sam neke specifikacije.
http://www.ford-trucks.com/specs/2008/2 ... uty-1.htmlSloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by AlekreJedanaest tona je mnogo. I to konstruktor preporucuje, mada garant moze jos. Stvarno vredi imati tako nesto u domacinstu.
Comment
-
-
Jedan veslac dolazi u Smederevo i vozi Dodge Ram-a 1500. To je ogromno, a to je klasican pick up. Dakle ljudi zevaju u njega, a tek kada bi dosao F 450 koji je jos veci, mislim
Shta je ovo?
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by AlekreAlfista u povoju
Comment
-
-
Konacno neke informacije o Ford Explorer Sport Trac Adrenalin.
Dve vesti, jedna dobra, druga losa.
Dobra vest je da konacno ulazi u serijsku proizvodnju i moci ce se kupiti posle nove godine.
Losa vest je da nije SVT sto znaci da nema nista o supercharged verziji.
Znaci, izbor motora je 4.0L V6 sa 210 hp i 4.6L V8 sa 292 hp. AWD standardan, cena $30,500.
Comment
-
Comment