FIAT 600 CLUB!!!!! Priča o Fići
Collapse
X
-
@choke,treba da je zadnja serija sa kontra vratima '70. ili '71. od Zastave.Od Fiata,treba da je '66.-'67. zadnja serija(sa kontra vratima).Limarija i ostali delovi za Ficka mogu jos uvek ovde da se kupe.Ne nalazi se bas lako ali uglavnom jos moze da se iskopa.Mislim da sam skoro cuo od nekoga da je,recimo,prednje krilo ~ 25e!
@sn00py, ccc,.Luka se izgleda manuo toga.Ili nije ... ?!?
Comment
-
-
Poz svima
Super sto sam naiso na vas ,Nedavno sam postao vlasnik ove plave fice pa bi imao par pitanja u vezi opravjanja i friziranja.
Ficko je ok zavoleo sam ga mada nisam nikad bio neki ljubitelj zastave ,Samo me malkice nervira sto je slab .Sad ni nemogu ocikivat nesto od 750 ali ipak bar da bi primao obrtaj malo bolje bilo bi super
Sta mislite jel vredi olaksavati zamajac polirati glavu itd ,ili
sam nesto cuo da se moze nabuziti 1100 motor od stojdzera
bilo bi sexa oko toga dosta,ali isao bi kao zmaj.
Unapred hvala
Congi
*crvena 850ka je od moje prve komsije,
mi smo fica maffija u kuli[/img]
Comment
-
-
Pošto sam kupio motor iz autobianchia -sa nekih 75ks-treba i ostatak sredit. Imam doma dva tok stroja ,glodalicu i sve što mi treba-imam slika svega i svačega samo me muče dužine tih prednjih vilica i ovoga komada što ide umjesto feder plate.
Comment
-
-
pa premeri sa auta .. tako ti je najbolje ...
stavi na kanal da tochkovi budu na zemlji
ove rupe shto vidish na slici idu tamo gde se kachi i gibanj fabrichki ...
i treba ti mera izmedju rupa .. i od rupa do dela gde se gibanj kachi na glavchinu ..."Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
Comment