PEUGEOT 308

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gordi014
    Moderator
    • 02.10.2004
    • 1049
    • Valjevo, Srbija
    • PEUGEOT 206 XS 1.6

Paleta boja 308-ice:

Peugeot 308 : les différentes couleurs

Proizvodni pogon u Sochaux-u:

[url=http://www.dailymotion.com/relevance/search/Peugeot/video/x2iucp_reportage-peugeot-308-a-sochaux_auto]Reportage Peugeot 308

Comment

• CLD
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2005
      • 1225
      • Belgija - ranije Luna-Chico

auto mnogo bolje izgleda uzivo, slike ne mogu da pokazu njegovu pravu stranu.

Comment

• dusanns
        CBC Veteran
        • 03.06.2007
        • 199
        • Novi Sad

Skroz ste u pravu, sve je vec toliko izvikano da su vec dosadili i bogu i narodu.
        Hoce li vec jednom napraviti nesto novo, ali cast izuzecima ovaj 308 cc je stvarno babaroga!
        http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

• djella
          CBC Član
          • 15.01.2008
          • 41
          • Brisel

Po meni realno gledano , nema sta da izmene a da ne bude *vec vidjeno*.Nekada su modeli izlazili na dve do tri god., a sada godisnje dva modela.A da nebi prepisivali od drugih auto kompanija, onda moraju da vrte to svoje pa dokle god.Inace ovaj 308 mi se svidja, a i imao sam priliku da ga vidim na auto salonu u Briselu.

Comment

• gordi014
            Moderator
            • 02.10.2004
            • 1049
            • Valjevo, Srbija
            • PEUGEOT 206 XS 1.6

Peugeot 308 GT, 1.6 "mild-turbo", 175 KS, do 100 km/h za 8.3 sec.
            Mislim da mu treba jači motor bar 200 KS, jer mu konkurencija ima bar toliko, a što se tiče dizajna mislim da je OK, iako mu treba dodati još nekih detalja.

Comment

• VR6
              CBC Senator XXL
              • 31.10.2004
              • 512
              • Sarajevo

Treba to vidjeti uzivo, mada istina, konja malo "fali". Nadat se da Peugeot nece ostati na ovome, da kao i najjaci model 307-ice ima samo 170-ak KS.

Comment

• mishkom
                CBC Senator XXL
                • 07.08.2007
                • 591
                • N/A
                • N/A

Originally posted by VR6
                Treba to vidjeti uzivo, mada istina, konja malo "fali". Nadat se da Peugeot nece ostati na ovome, da kao i najjaci model 307-ice ima samo 170-ak KS.
                What??
                Ne znam, ali znam da u veranu nude samo benz. 2.0l od 140 i dizel iste kubikaze sa 136

Mozda su ugradjivali onaj 2.0turbo iz 206rc, mada nije mi to poznato. .

Comment

• mishkom
                  CBC Senator XXL
                  • 07.08.2007
                  • 591
                  • N/A
                  • N/A

Originally posted by VR6
                  What??
                  Ne znam, ali znam da u veranu nude samo benz. 2.0l od 140 i dizel iste kubikaze sa 136

Comment

• VR6
                    CBC Senator XXL
                    • 31.10.2004
                    • 512
                    • Sarajevo

Ugradjivali su atmosferski 2.0 sa 130 kW, to jest nekih 176 KS. Dolazio je uz 308 Sport i CC varijante, to je bio top model kako ja znam... Peugeot je nekada slagao odlicne sportske modele, po tome su gotovo bili i poznati. A danas ih Renault jede na svakom koraku neodoljivim Sportskim jurilicama...

Comment

• mishkom
                      CBC Senator XXL
                      • 07.08.2007
                      • 591
                      • N/A
                      • N/A

Originally posted by VR6
                      Originally posted by VR6
                      Ugradjivali su atmosferski 2.0 sa 130 kW, to jest nekih 176 KS. Dolazio je uz 308 Sport i CC varijante, to je bio top model kako ja znam... Peugeot je nekada slagao odlicne sportske modele, po tome su gotovo bili i poznati. A danas ih Renault jede na svakom koraku neodoljivim Sportskim jurilicama...
                      Cekaj cekaj, definisi se pa onda da diskutujemo 307 ili 308 je imao/ima 130kW?

Gordi, cini mi se da je potrebna tvoja strucna pomoc, tj.informacija iz prve ruke

Comment

• CLD
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2005
                        • 1225
                        • Belgija - ranije Luna-Chico

VR6 je permutovao, bio je 307 sa 180 konja.

Comment

• gordi014
                          Moderator
                          • 02.10.2004
                          • 1049
                          • Valjevo, Srbija
                          • PEUGEOT 206 XS 1.6

Comment

• BojanS84
                            CBC Veteran
                            • 05.09.2007
                            • 132
                            • Beograd

Originally posted by mishkom

What??

U 206 RC je bio ugrađivan atmosferac od 2 litra razvijen u saradnji sa Lotusom. Vrlo dobar motor. Sada se ugrađuje u Citroen C4 Coupe.

Kod nas se nije prodavao 307 sa tim motorom, jer ovde ne postoji ciljna grupa za njega, mada ni u celoj Evropi nije bilo puno kupaca (Berline verzija, ne CC). Karakter 307 kao pre svega udobnog auta, prosečne upravljivosti se nije najbolje slagao sa agresivnim motorom koji se vrteo na preko 7.000 o/min.

Obzirom na to koliko je 308 težak teško da će mu i verzija sa 200 konja pomoći da se po performansama ravnopravno nosi sa konkurencijom. Mada, ima on druge adute

Comment

• VR6
                              CBC Senator XXL
                              • 31.10.2004
                              • 512
                              • Sarajevo

Originally posted by mishkom
                              Cekaj cekaj, definisi se pa onda da diskutujemo 307 ili 308 je imao/ima 130kW?
                              Ma do mene je, pogresno sam napisao, mislio sam na 307

Ev to je ova masina...

http://search.carsguide.news.com.au/new ... icleType=6

Comment

• Schumacher89
                                CBC Član
                                • 28.11.2008
                                • 33
                                • .......

Re: PEUGEOT 308

Velika je steta da ne kazem (sramota) da i posle FAMOZNOG smanjenja carine Peugeot 308 nije pojeftinio ni za jedan euro .
                                Danas sam zvao verano da se informisem oko peugeota 308 sa 3-oja vrata i saznao da ga oni uopste na lageru NEMAJU a da se po narudzbini ceka bog zna koliko . I da je cela gama modela koja se sad moze kupiti spala na 3 modela iz 2008 na 1 benzinca od 1,6 i 2 hdi-a . a da modeli 09 stizu tek po rasprodaji starih zaliha . TOLIKO O POSLOVNOSTI SRPSKIH DILERA

Comment

Working...
                                X