Ne sekiraj se. To nekako do?e samo u životu.
Ja sam godinama balio na civic hatchback 89-91 i na kraju ga imao (1.6 16v), da bi mi nakon godinu i po u krilo uleteo slede?i model (doduše limuzina) i to sa v-tecom (slabiji sa 125KS).
Neki matori ga menjao za Astru mog matorog koja je prešla boga oca (al je bila dizel, što bi reko doti?ni)!!! Zamisli, bio mu ovaj mnogo brz, nije ga nikad vozio preko 4.000 rpm (gde žurka sa v-tecom tek po?inje).
OK, klinac mu je bio tužan jer je tek položio, ali...
Ma kapiraš šta ho?u da kažem.
Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.
Cini mi se da ovu cesto vidjam parkiranu u ulici Brace Jugovica(Centar) na onoj maloj Jugopetrolovoj pumpi i vozi neka zenska... Mada ne znam da li je to bas ta.
Solidno stanje, bilo je malcice da se poradi na njoj kada sam je gledao pre par meseci.
Sekula ju je gledao pre max mesec dana i ono sto sam ja primetio je bilo zamenjeno, mada je sada problem dihtung glave koji je propiskio...
mora da postoji razlog za dihtung glave koji je propiskio...ili je montiran drugi koji ne odgovara ili nije dobro uradjeno...normalno na mazda motorima normalne eksploatacije dihtung glave se i ne menja..ako je motor radjen i normalno dihtung glave menjan,onda nije odradjeno stezanje kako treba,nazalost ili na radost mazdine glave su tu malo zahtevne,ali nije tesko odraditi jer svaki shaf ima svoj broj i po njemu s ezna kako se steze..treba ispitati kako je doslo do pomenutog stanja..jer ako je motor pregrejan
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Super, bas korisna informacija - hvala...dobri su ovi forumi
Drugar se nesto nalozio na kabriolete, pa sam mu savetovao da ih gleda na kraju leta jer su tada jeftiniji, a naravno da sam mu preporucio Miatu (i MR2 da budem iskren...). Inace, ova super izgleda na prvi pogled, kombinacija boja je odlicna, malo mi je cena bila sumnjivo niska...vidim da se prodaje duze vreme.
mx5 je tu skroz ok ogotovo sto je moguce sve i svasta uraditi sa tim autom i ima dosta podrske u aftermarket proizvodima...pa cak i ako treba motor da se odradi nije frka-ebay-ameri i imas sve i nije neka cifra
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment