Mazda MX-5 Miata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • V-Tec
    CBC Senator XXL
    • 30.06.2006
    • 1615
    • Beograd
    • '89 Civic d16a6

Originally posted by sekula
    Inače V-tec bolje da si slikao komšinicu. Ivana, jel tako beše? Crnka?
    Ja sam mislio da je lik vlasnik, posto sam vec nekoliko puta video lika kako je vozi i parkira.

Nedaleko od te sive, juce sam video i belu, isto NA.Udarena pravo po sredini prednjeg branika, i to dobro.Izgleda kao da se zakucala u neki stub. Videcu da je slikam ako je jos tamo.
    shuto-expressway.com

Comment

• sekula
      CBC Član
      • 03.07.2007
      • 67
      • Beograd

Ne moraš da je slikaš, znam i tu.
      Naime, taj lik koga si video se zove Saša i on je zapravo kupio MX od mene a svojoj tadašnjoj devojci Ivani koju smo pominjali. Tako da je logično da ih oboje viđaš da je voze.

Inače ta bela je sa sumnjivim papirima. Ja sam je gotovo bio kupio u slupanom stanju 2003. i dok je dasa pakovao na šlep, provalim da me neki seljak (šatro limar) sa Ledina u ulozi prodavca, pokušava da "odradi". Kao, nije uspeo da donese saobraćajnu (iako sam auto kaparisao sa somićem dve nedelje ranije), nego kad bi mogao ja da "svratim" po nju, ali nije siguran da li je vlasnik iz saobraćajne živ, i tako neke neverovatne priče.
      Ja sam tad prelomio da mu otmem svoje pare nazad a kola vratim, što se pokazalo kao ispravno, a pomenuti Sale, koga sam upoznao dok sam još uvek vozio srebrnu, i pored mog upozorenja da su u pitanju prevaranti, nasedne sa nekim ortakom na priču i kupi belu.
      Od tada stoji parkirana.

Naravno sve do stuba. Kad sam je ja poslednji put video nije imala pomenute modifikacije haube .
      Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.

Comment

• sekula
        CBC Član
        • 03.07.2007
        • 67
        • Beograd

Mali update

Juče sam sreo pomenutog Sašu (koji je kupio srebrnu Miatu od mene).
        Kaže mi dasa da je prodaje.

Ako nekog zanima uzeo sam mu telefon, ali se nisam upuštao u detalje jer smo bili na ulici u kolima.

A da, i riba se ne zove Ivana nego Dragana (ako nekog baš zanima).
        Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.

Comment

U NS registrovana prva nova MX-5, posto sam projurio, mislim da je kabrio kupe, znaci sa tvrdim krovom, NS 309-XXX

Sledeci put cu da joj metnem vas flajer...Inace, uzimaju mi ljudi u radnji flajere, mozda se i neki uclanio, to vec ne znam...

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

sta da ti kazem osim hvala na pomoci
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

No problemo, jeste da je moje srce uz Hondu, ali ima i Mazda svoje adute...

RX-7, Miata, MPS, nova 6, am njam autici...

Comment

• mx5sale
                CBC Početnik
                • 03.12.2007
                • 2
                • beograd

Mazda mx-5 miata

Evo Sase i Dragane sto voze sivu i crvenu mx5, a bivsi vlasnici bele mx koju vidjate na Medaku. Doduse malo ste nam ispljuvali auto ali srecom to nije ta i u Beogradu ne postoje tri sive mk1 vec cetiri. Sivu mazdu prodajemo jer nam ne trebaju dva ista automobila ako je neko zainteresovan moze je potraziti na www.mojauto.co.yu. Milanu sve cestitke!
                Pozdrav svim ljubiteljima mazde mx5

Comment

• mx5sale
                  CBC Početnik
                  • 03.12.2007
                  • 2
                  • beograd

Mazda mx-5 miata

Zaboravih slicicu!

Comment

• JNC
                    CBC Senator XXL
                    • 19.12.2006
                    • 1332
                    • Beograd

Pa ako nije ta sve je i redu , u svakom slucaju dobro dosli, pa napisite nesto o masini.

Comment

• sekula
                      CBC Član
                      • 03.07.2007
                      • 67
                      • Beograd

O zdravo Sale. Gde si ti dosad? Ostade da ćeš se javiti posle susreta na ulici, ali...

Nego nisi stigao da mi ispričaš odakle ta crvena?

Ajde pusti mail ili PP, ili nazovi telefonom, da ne smaramo narod.

P.S. Ja pročitah ceo post i ne videh da ti je neko napljuvao auto?

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

Nema ovde pljuvanja samo jace ili slabije dobronamerne kritike
                        Pa nismo mi od onih sto voze one znate koje

Welcome to club pa da se prestavite
                        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

@Sekula: mali off, ali ja bih se zakleo da ti je auto stojao juce uvece parkiran u Futoskoj, na raskrsnici Cara Dusana i Futoske, ta boja, taj auto, i ta tablica, ja mislim...?Imas neku straftu ukrasnu po boku, nalepnicu?

Comment

• sekula
                            CBC Član
                            • 03.07.2007
                            • 67
                            • Beograd

Nije to bio moj. Mora da je uvežen još neki u međuvremenu. Znam do nedavno da smo ovaj model u istoj boji i opremi imali rođaka vlasnika profila i ja.
                            Ima još po neki sličan ali uglavnom bez onih "sportskih" branika. Čak mi se čini da se jedan pojavio u oglasima baš iz NS, ali dizel.

Comment

• ultra bataja
                              CBC Član
                              • 23.01.2008
                              • 11

Koja bi bila najrealnija cena za MX-5 91'godiste sa prvom registracijom 93-94godine?

Comment

• sekula
                                CBC Član
                                • 03.07.2007
                                • 67
                                • Beograd

Pa to mnogo zavisi od ukupnog stanja.
                                Pod uslovom da je baš sve ispravno, po meni, ne bi smela da pređe 4.500€ (mada je 4.000€ realnija cena, obzirom da ćeš teško naći potpuno ispravnu tog godišta).

Comment

Working...
                                X