Pa, prilicno sam siguran da se podavala u ex-YU. Znam za dvije koje su se vozile u BL (jedna prilicno dugo) ali samo su je dnoga dana "nestale". Vjerovatno je zavrsila na nekom auto-otpadu
Pa ako neko pokrene priču RX7 vs RX8 neka odma pogleda cenu i zapita se zašto je sedmica duplo skuplja. Da je RX8 naslednik sedmice, zvao bi se RX7, ali nije...
Ovde u BG-u(naselje Brace Jerkovic) je bila jedna crvena Mk2.Uopste nije imala zadnje lonce(mislim da ima po jednu cev auspuha sa leve i dene strane).Bas je glasno "prdela" , imala specifican zvuk...
@Bane?:RX-8 kazu da je naslednik RX-7 ako sam ja dobro cuo na jednoj emisiji...
Da li je zaista mnogo bolji RX-7 od RX-8, cena nista ne dokazuje...
eeee,rx-7, evo sad dodjo sa skupa koji smo imali, kad pri kraju naidje jedna gore pomenuta 3 generacije 1993 godiste, auto izgleda bruka znaci u odlicnom(da ne kazem perfektnom) stanju, sad cu slike sa moba da prebacim, a ima kod nekog ko je bio sa aparatom mnogo vise, pa ce biti kasnije sigurno.
Pa RX-8 nema turboa ,nece ni biti, a napravljen je motor tako da moze i na vodonik, ako sam dobro popamtio(sve u skladu sa novim trendovima), pa u tom smisli nikad nece biti naslednik RX-7 koja je turbo, dupli turbo, ali sto se tice ostalog naslednik je tako je i reklamiraju inace bi nastavili i dalje sa RX-7, a ko zna mozda bude naizmenicno jedan model turbo pa jedan bez i tako nadalje
pomesao si...1,3(mada ovde austrijanci ne znaju kako ce da je oporezuju pa ja racunaju sa 2,6l ) je sa 190 i neki konjic,i ista takva sa 231 konjic...sa obziom sto ova druga vrti do nekih 9500 o-min
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
evo tu imas slike sa skupa, pa ima i od rx-7.
Pa stojimo mi tako kad odjednom prodje ta rx sedmica, i Vocko ni pet ni sest, sede u svoju Mazdu i pocne da juri coveka, i savata ga negde malo dalje uz ablendovanje (verovatno covek pomislio da je lud ) i dodje on, covek makedonac dosao u posetu nekoj rodbini, inace zivi u Svedskoj, imas kasnije u temi gde su slike, njegov brat se javio MX5 mu je nick(pogodi sta vozi) ovaj mu odmah javio za nas, i tako malo bio tu sa nama dao nam da sednemo u masinu(neznam jesam li rekao da je auto bruka ) i ja ga posle dopratio do grada da se nadje sa rodjakom, posto se covek bas ne snalazi u BG, a meni bilo usput .
Ovu si slikao u pariske komune? kod japan elektronika jel da?
Ja sam tu u kraju pa je vidjam stalno mislim da je covek prodaje.as cu ga yaflajerisem kad je vidim sledeci put.
Dobra je i deluje ocuvano.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment