Mazda RX-7
Collapse
X
-
Originally posted by TRIO_drivershuto-expressway.com
Comment
-
-
Bas gledam ove rx-7 mice i stvarno je lep auto, cak sam razmisljao jedno vreme da kupim jedan... ali su skupi, nisam se usudio jer ih ima dosta sto igh prodaju sa losim motorom. Ovde su uvozili samo 1. i 2. generaciju, trecu sam video par puta, ali naravno sa desnim volanom. Gledam komsija dve kuce od moje, ima iza kuce dve zakorovljene, i to turbo, druga generacija... nemam pojma sta ce sa njima, bezveze propadaju, ne izgledaju trule nigde, ali ko zna u kakvom su stanju motori.. dusa me boli kad vidim. Pitao bih ja njega da mi proda pa bih redjivao ja to polako, ali nikako nemam vremena od posla, a i delove je sada verovatno teze naci...
ima jos jedna u komsiluku 1. generacija, super stanje, vozi se stalno
Comment
-
-
Verovao ili ne, preko je lako sa delovima za njih, pogotovo u USA (a ti si u kraju). Ima ih od raspadnutih, do potpuno rebuild-ovanih motora, port-ovanih... Prakitcno sve, cak i cena nije toliko veca od obicnih motora, ako uzmemo u obzir da ovih motora ipak ima u ogranicenom broju.
Inace generalka za Wankela u kucnoj radinosti traje par sati
Comment
-
-
Uslikacu te dve da i vama pokvarim dan :-) hehehe
Ne znam za ovde, bar po oglasima ne nude se nesto delovi za stare rx-ove. Polovni automobili dosta dobro drze cenu u odnosu na slicna kola tih godista. Evo, recimo gledam sada u oglasima, jedna NA kosta $3500:
Pazite ovo :-)
JDM 3. generacije su jako skupe, evo videh par, $11000, $12500 i $13000 ... ima i za $14000
Comment
-
-
sinoc gledao svojim ocima kako dobro odradjena MX-6 sa KL-De motorom DERE FD3 RX7...
i to na auto putu,u mx6 dva coveka,u rx7 prvi put isto dvojica drugi put sam vozac..i sto je naljudje mx6 ga na kraju u petoj brzini ostavlja kao da rx7 stoji..radi se o ovoj rx7 sa fotki sto sam postovao u postu sa fotkama
V6 KL POWER
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment