Kao sto rekose ranije lose odradjen auto da bi poneo ime slavne Delte, ali posto su u g...ima moraju da se vade. Naci ce on svoje kupce medju Leonima i sl. ali neverujem da ce odbraniti cast Delte.
Niko od nas još uvek ne može da komentariše da li je loše ili nije loše odrađen auto, jer ga niko od nas nije ni vozio, niti seo u njega, niti osetio iznutra kako to sve izgleda...niti postoje neki testovi na 100.000km, ili bilo koji utisci iz masovne eksploatacije...
Svi pre svega komentarišemo izgled nove Delte.
Nikakva čast Delte se nema braniti, jer auto nije ni pravljen za to.
Pravljen je da bude luksuzniji, ekstravagantniji automobil od novog Brava.
Ono što Lancia i jeste u okviru grupacije Fiat, pokazuje i ovim modelom.
Niko od nas još uvek ne može da komentariše da li je loše ili nije loše odrađen auto, jer ga niko od nas nije ni vozio, niti seo u njega, niti osetio iznutra kako to sve izgleda...niti postoje neki testovi na 100.000km, ili bilo koji utisci iz masovne eksploatacije...
Svi pre svega komentarišemo izgled nove Delte.
Nikakva čast Delte se nema braniti, jer auto nije ni pravljen za to.
Pravljen je da bude luksuzniji, ekstravagantniji automobil od novog Brava.
Ono što Lancia i jeste u okviru grupacije Fiat, pokazuje i ovim modelom.
E, bas to pravljen je da bude luksuzniji od Brava, ali nije radjen da bude sportista kao sto je bila Delta, bar mi tako izgled pokazuje, mada ko zna mozda pripreme neke jake motore i srede performanse i bude full. Videcemo.
Pa da naprave izgled stare na primer evo spolja a unutra moderan dizajn i ove nove motore i izvlace se iz krize u najavi
Nedopada mi se zadnji deo nikako od napred u crnoj varijanti OK
Ali dobro to je Lancia uvek bila drugacija
ne vidim poentu u pljuvanju ovog novog modela sa starim imenom... sa tim starim modelom je definitivno napisano parce auto istorije i ne treba ocekivati da ce svaki sledeci model napraviti isti BOOM !!!
po meni pravi je uspeh da je Lancia uopste smogla snage da izbaci ovaj model, marketinski koriste staro ime da bi privukli potencijalne kupce.
najvece razocaranje je tako slaba benzinska motorizacija, ali se nadam da ce se makar kasnije (kada sagledaju supehe prodaje) sabrati i ubaciti neki motor koji ce ovaj (prema danasnjim trendovima ne ruzan auto) pogoniti za respect.
Da ne otvaramo diskusiju tipa koje je auto koji je napravio boom u svojoj sledecoj verziji imao i slican uspeh? uz sve tehnoloske novatorije koje ubacuju
Ovako auto deluje da ostavlja dosta prostora za dorade i snaga i estetika...
Videcemo i kako ce se pokazati u explataciji?
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
ne vidim poentu u pljuvanju ovog novog modela sa starim imenom... sa tim starim modelom je definitivno napisano parce auto istorije i ne treba ocekivati da ce svaki sledeci model napraviti isti BOOM !!!
Originally posted by Čiča
...najvece razocaranje je tako slaba benzinska motorizacija, ali se nadam da ce se makar kasnije (kada sagledaju supehe prodaje) sabrati i ubaciti neki motor koji ce ovaj (prema danasnjim trendovima ne ruzan auto) pogoniti za respect.
Pa, sad...
U Deltu se ne ugrađuju atmo motori ni u benzinskoj varijanti.
U ponudi su :
1.4 T-Jet sa 120 KS
1.4 T-Jet sa 150 KS
novi 1.8 Di T-Jet sa 200 KS
Ono ''Di'' zbog direct injection...
Dakle, 200 KS pri 5.000 obrtaja i 320 Nm pri 1.400 obrtaja. Sa tim motorom Delta hvata 230 Km/h i do 100 Km/h stiže za 7.4s
U istoj klasi, Golf GTI ima 210 KS...na 1.700 obrtaja daje maksimalnih 280 Nm. Dakle, kasnije daje manje obrtnog momenta u odnosu na novi 1.8 Di T-Jet u Delti.
Do 100 Km/h stiže za 0.5s brže od Delte sa 1.8 Di T-Jet.
Međutim, dok sa jedne strane u ovom kratkom poređenju imamo namenski sportsku verziju Golfa sa čuvenom oznakom GTI, sa druge strane imamo standardnu ponudu nove Delte.
Ona tek treba da bude okićena sa svojom sportskom značkom...
Ona tek treba da bude okićena sa svojom sportskom značkom...
e to jeste poenta...
ja sam mozda ishitreno prokomentarisao benzinske motore, jer po meni nesto sto je 1.4 ne moze da bude 666999 (zlo i naopako)
ali opet idemo u susret trendovima da iz tri cilindra 900 ccm se dobija uz pomoco 16 turbina 540 KS i obrtni momnet od zilion Nm
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
po meni pravi je uspeh da je Lancia uopste smogla snage da izbaci ovaj model, marketinski koriste staro ime da bi privukli potencijalne kupce.
Na taj način ima samo da rasteruju kupce, jer ko zna šta je početkom '90 tih predstavljala Lancia Delta na ovu novu mogu samo da pljunu. Čist promašaj marketinga!
Comment