Acura NSX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • V-Tec
    CBC Senator XXL
    • 30.06.2006
    • 1615
    • Beograd
    • '89 Civic d16a6

Acura NSX

Ovo po meni nema veze sa NSX-om.Lici mi kao novi americki muscle car, tj skroz je "amerikanizovan".
    Totalno bez veze...Sreca pa je koncept, tj ne mora da znaci da ce ovako da izgleda naslednik NSX-a.

Stari dobri NSX :

shuto-expressway.com
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

a na sta ti pa lichi novi akord?amerika je preveliko trziste da bi se njihov ukus zapostavio
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Novi accord amerikanizovan ?
      Ovaj NSX zaista "ni na sta ne lici", ali novi Accord je skroz u fazonu starog, prosto sam tako nesto ocekivao.
      Po mom misljenju, isto je uradila mazda sa 6ticom, jednako dobro unapredjenje, tj. mozda je mazda malo bolji posao napravila.
      Poredim sa mazdom jer mazda6 i accord na nasem trzistu od premijera proslih verzija nekako idu zajedno, ruku pod ruku.
      work in progress

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

pogledaj staru verziju akorda ali za americko trziste i ovu novu verziju...tenutno svi ovde koji voze akorda kada su videli novu liniju,isto su rekli sto sam i ja napisao..meni se licno prosli model mnogo vise svidja
        a za nsx...ovo su samo fotke videcemo na sta ce liciti kada izadje ako izadje
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• SittingCrow
          CBC Član
          • 04.09.2006
          • 55
          • Zrenjanin

Jbg ukusi. Recimo meni novi izgleda

Comment

• krstin
            CBC Senator
            • 14.09.2007
            • 223
            • Novi Sad

Ne verujem da ce novi bas ovako izgledati, ovo je vise kao neki koncept...

Comment

• 1nsane
              CBC Senator XXL
              • 28.05.2007
              • 388
              • Umcari - Grocka

Nema veze sa NSX-om (bar ne zvanicno). Ovo su "krstili" DUAL - NOTE, i u pitanju je projekt koji je prikazan pretprosle godine kao moguci naslednik HSC-a. Stari dobri NSX za sada nema naslednika. Prestao je da se proizvodi 2002. godine i izgleda da ne planiraju da ga ozive.
              NO BRAIN
              NO PAIN
              1_N_S_A_N_E

Comment

• V-Tec
                CBC Senator XXL
                • 30.06.2006
                • 1615
                • Beograd
                • '89 Civic d16a6

Ja ne znam sta se desava sa Hondom.

Prelude - mrtav
                NSX - mrtav
                S2000 - uskoro mrtav(ne spominje se naslednik nigde )
                CRX/Del Sol - odavno mrtvi

Na kraju ce proizvoditi Jazza, Civica, Accorda i ona sr*nja od auta sto ce se samo prodavati u Japanu.
                shuto-expressway.com

Comment

• Uzelac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.12.2006
                  • 1717
                  • munZe

Uce od Toyote .
                  work in progress

Comment

• BGILLEGAL
                    CBC Senator XXL
                    • 22.05.2006
                    • 653
                    • Beograd

Ma ja bi poterao i ovaj koncept ide ko mutav sigurno. Sta mu fali... a nema ni viska...

Morace kakav takav nsx da se rodi zbog super, gtr-a itd...

Comment

• AreOut
                      CBC Senator XXL
                      • 22.07.2006
                      • 590
                      • Zabjelo

Ovo je samo koncept i nema bas nikakve veze sa NSXom koji je prestao 2005. da se proizvodi (14 god!) a ne 2002.

"

Prelude - mrtav
                      NSX - mrtav
                      S2000 - uskoro mrtav(ne spominje se naslednik nigde )
                      CRX/Del Sol - odavno mrtvi

Na kraju ce proizvoditi Jazza, Civica, Accorda i ona sr*nja od auta sto ce se samo prodavati u Japanu.

Uce od Toyote"

Nazalost, ako nastave ovako nece mi vise biti omiljena marka. Ni meni ni mnogima. Jbni profit :/
                      http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Jel ste vi propustili najavu za NSX u 2010. ?
                        Toyota takodje planira da pravi ponovo nesto kao sto je bila Celica/Supra, zato su i kupili deo Subaru-a...

Comment

• Uzelac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.12.2006
                          • 1717
                          • munZe

Originally posted by Vocko
                          Jel ste vi propustili najavu za NSX u 2010. ?
                          Toyota takodje planira da pravi ponovo nesto kao sto je bila Celica/Supra, zato su i kupili deo Subaru-a...
                          Honda je najavila naslednika S2000 ali po sadasnjim info ce biti manji. Moze se ocekivati nesto tipa Del Sol/Civic kabriolet.

Toyota je ozbiljna da izbaci naslednika AE86 sa Subaruovim motorom, RWD i 6stepenim menjacem. To ce izaci 99%.
                          work in progress

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

NSX, Prelude, S2000... Ovakvih modela "na djuture" u skorije vreme nece vishe da ima, ne Honda nego bilo ko... Osim mozhda Ferrarija, koji ionako drugo nishta i ne zna da pravi

Ne znam primecujete li, ako nas je pogodila zhestoka naftna kriza, cene goriva su... bla bla Ove makine koji vi pominjete postaju "taboo" u automobilskom svetu, praktichno vrlo usko upotrebljive, ali zato itekako zhedne i "po defaultu" sa motorima koji su tako nasvirani da jako brzo piju chorbu Naravno da se mozhe ochekivati stagnacija shto se takvih modela tiche, i to kod vecine proizvodjacha, sve dok traje ova kriza. Kazhem "kod vecine" zato shto neki jednostavno drugachije automobile i ne znaju (i ne treba) da prave

Ali zato, kojekakvi "multipraktik" mpv-ovi postaju sve veci segment na trzhishtu, motori postaju motorchici, radna zapremina se smanjuje, snaga pokushava da odrzhi istom (ili poveca) veshtachim nadpunjenjem tako da turbina polako ali sigurno postaje standard.

Kome je josh u ovom trenutku stalo do naslednika NSX-a. Automobilskim zaljubljenicima i obozhavaocima brenda naravno da je stalo, da pogledaju slike i dive se performansama na papiru i video zapisima probnih krugova po "ringu" koje iskopaju po youtube-u. Ali, proizvodjach mora da razmisli koliko ce takvih automobila prodati, jer je u tome cela poenta njihovog opstanka kao brenda.

Portugalci imaju izreku, napisacu je kako se izgovara: "otrosh temposh - otrosh koshtumosh", iliti - razlichita vremena - razlichiti i obichaji.

Kapishi?
                            http://www.bmw.tv

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Stoji sve sto si napisao, ali isto tako se zna zasto se dr*a na BMW... Ne zbog obicnih, vec zbog M i CSL, a oni su sve samo ne ekonomicni
                              Doduse poceli su i njima da kresu krila

Hocu da kazem da neka velika automobilska kuca mora da ima neki modeli koji izaziva "vau" efekat. E sad u koji ce ga oni segment ubaciti i ko ce mu biti protivnici, to je vec stvar fabrike.

Woonze je naveo AE86. On nikada nije bio ultraperformace car, vec auto za uzivanje i zezanje, a to je Toyota davno prestala da proizvodi i postala dosadni, ali pritom najveci, proizvodjac automobila.
                              Valja malo i strasti uzdrmati

Comment

Working...
                              X