Zidaju ljudi svugde po svetu , ali ne voze pick-up ove . Ne znam za te na farmi ali ovi sto vuku camce , uskoro ce da vuku manje camce ili ce da ih drze non-stop na vodi . Takav je globalni trend . Vreme sveopsteg razmetanja je proslo . Razmetace se u buducnosti samo bogati , a mislis li da ce to biti u F 150 ? Cisto sumnjam
Ford F-150 SVT Raptor
Collapse
X
-
Ne verujem da ce F-Series ikada da propadne, on postoji jos od 1948 i prolazio je i kroz gora vremena od ovog danasnjeg. Jednostavno u Americi potreba za takvim vozilima je uvek postojala. Cak i sada kada se cini da su ovakva vozila dotalka dno dna Ford i dalje prodaje po 600,000 njih godisnje.
Comment
-
-
Ljudi, meni stvarno nije jasno kako mozete da tvrdite neke cinjenice a ne zivite u USA
Ne znam da li ste provalili da mi za te iste radnje koristimo ''Atega'', ''Iveco Daily'', ''Gazelu'', ''Kiu K2700'' itd.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by AlekreNe znam da li ste provalili da mi za te iste radnje koristimo ''Atega'', ''Iveco Daily'', ''Gazelu'', ''Kiu K2700'' itd.
Comment
-
-
Originally posted by madicPickup ne može da prenese koliko može pravo teretno vozilio.
Niti je praktičan kao putničko vozilo za prevoz ljudi.
silno gresis!
do sad sam imao prilike da vozim jedno 6-7 pick upova, svi sa duplom kabinom, hiluxe, d maxa, l 200, rangera... a i dva prava US full size pick up ( f150 i ram hemi ) i jako sam se iznenadio koliko su to "prijatna" vozila, cak su laksa za voznju nego neki SUV-ovi. ja pick upove ne volim nesto preterano ali ako bi imao potrebu za tako necim ne bi se nikada dvoumio. po pitanju komfora u odnosu na klasicne terence svi zaostaju osim hiluxa i amerikanaca jer tu ima dosta mesta i napred i nazad ali vecina zaostaje za SUVovima po pitanju udobnosti u voznji jer su nazad laki i zadnji deo im cesto odskakuje, jbg, to je mana cele koncepcije bez obzira na mesto rodjenja...ipak, pick upovi najbolje leze kad su optereceni
ako neko kupuje terenac iz pravih razloga ( da bi nosio, vukao i peo ), tu je pick up jos prakticniji jel sve to moze bolje da uradi a ako kupuje SUV da bi se folirao, i tu je pick up bolja opcija, jer usmikan moze da bude interesantniji i deluje vise macho..
Comment
-
Comment