Sve ima svoju cenu... Nije isto kada kazes "Vozim Porsche-a" i "Vozim Cherokee-ja"... O kvalitetu da ne govorimo... Ako ne uzimamo cenu u obzir razlika je veliiiika...
Ode sve u q, Porsche ugradjuje dizel motor...
Collapse
X
-
I dosadašnji V6 290ks motor je bio na donjoj granici performansi za jedan Porsche, pa makar i Cayenne, ali je barem i on imao fenomenalan zvuk. TDI im nije trebao, iako sigurno idu s njim na ispunjavanje Euro 5 norme, pa je i to jedan od razloga.
Comment
-
-
Em dizel u Porsche em 3.0dobro je da nisu uzeli R5 tdi iz Multivana!!! Mogli su bar da stave neko jace sokocalo, min. V8 ako ne i V12, ali ko zna mozda ih cuvaju za Carreru i Boxter
Iskreno govoreci lakse bih svario LPG ili metan u Porscheu nego naftaricu
Comment
-
-
Zaboravljate na chinjenicu da je zeldi Cayenne "rezultat" trenutne situacije i sveopshte krize. Ne verujem da je ikome u Porsche-u palo na pamet da ce jednom u Cayenne pakovati naftaricu. Uostalom, auto je na trzhishtu vec preko 6 godina a zeldi verzije nije bilo, do ove krize. Znachi ovo je "izboksovan" model nametnut sadashnjim momentom i poenta je bila napraviti "tranzicionu" verziju Cayenne-a kako bi se prodaja odrzhala na nekom nivou. Ovo treba da bude "ekonomik" model Porsche-a, koliko god to nebulozno ili glupo zvuchalo.
A sa V12 TDI motorom pod haubom Cayenne se ne bi bash mogao okarakterisati (ni reklamirati) kao ekonomichnan, poshto bi zapravo cena vozhnje po prevezenom kilometru zapravo koshtala vishe od V8 Cayenne S. Bila bi to anti-reklama
Videcemo josh kojekakvih "chudesa" u automobilskoj industriji u skoro vreme, neke su vec u najavi a druge ce uslediti tokom sledece godine. Kao jedna od najpogodjenijih grana industrije trenutnom krizom, automobilska industrija ce morati da se dovija kako zna i ume da nekako "prezhivi" sledecih 18 meseci a pod takvim okolnostima videcemo josh presedana i iznenadjenja jer ce mnoga reshenja biti iznudjena a i poneka tradicija pogazhena. U svakom sluchaju, usledice josh razocharenja...
Comment
-
-
@>nebojsa< Hibrid ce ipak kao osnovu imati benzinski motor tako da se sa njim nece desiti da pri prolasku pored tebe njegov zvuk pomesas sa Gnojem dizelom
@overspeed slazem se sa tobom da je ovo nametnuto resenje trenutnom situacijom ali fabrika poput Porschea ipak treba da misli na imidz.Da su razvili neki visokoturazni dizel koji se po ponasanju u voznji priblizio benzincu OK ali ovako ici za profitom po svaku cenu mislim da je neopravdano.I Mercedes je svojevremeno uvideo tu gresku pa je pokusao da opet stavi kvalitet ispred kolicine prodatih jedinica.
Proizvodjaci automobila su imali dosta vremena da razvojem tehnologija svedu potrosnju svojih automobila na malu vrednost.Iz nekih razloga to ih ocigledno nije zanimalo jer su performanse bile bitnije.Sad kad je odjednom doslo da naftne krize svi se dovijaju na razne nacine da izmisle toplu vodu ne bi li spustili potrosnju za koji litar
Comment
-
-
Ekonomik model od 2,5 tone u kome se vozi obicno samo vozac i eventualno sponzorusica od 50ak kg?! Vazi
Comment
-
-
dizel SUV je najbolja i najnormalnija stvar, ono sto je meni glupost je porsche SUV, ali nekako sam navikao da takve stvari dobijam od svaba, koliko umeju da naprave dobar auto, toliko umeju da naprave najvecu besmislicu u poslu... a dizel lambo je protivprirodni blud za koj treba propisati zavorsku kaznu, kako za coveka koji ga proizvodi tako i za coveka koji takav auto kupi..
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinVerovatno cemo uskoro videti i 4-cilindricni Boxster i Cayman...
Naime, skoro sam pricao sa jednim ozbiljnijim likom iz Volvo Poljska u vezi downsizing-a i bas mi je dao taj primjer - Porsche radi nad 4-cilindarskim Turbo motorima kao alternativi za 6-cilindarske N/A ...Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Ako su vec isli na smanjenje troskova mogli su da idu na 2.0 TFSI, jeftiniji u nabavci jeftinija registracija a ko se vozi puno taman moze da ubaci i plincugu iza i eto jos jeftinije
Comment
-
Comment