Bice kod nas oko 100k sigurno, za 100k ajvara ne moze da se kupi pristojan BMW 7 novi (lupetam primer jer sam video u novinama danas 172k evra za 760i). A sa 7.38min na nordshleife je bolji od GT3, GT2, turbo karere, itd. Nije stigao kareru GT ali ni ne treba, doboljno je da joj je za ove pare toliko blizu.
P.S. ako neko nije pogledao film 7.38 vreme napravljeno je po potpuno mokroj stazi!
U PL dostupan krajem 2008. Cijena - 105.000€ Za te pare volim nesto drugo... No offence!
Postujem, skroz ok Svako ima svoje ukuse.Neko za GTR ne bi dao ni 40k evra\dolara.
Sto se cene tice...mislim da bi trebalo sacekati da dodje u dealershipove.U Ameriku bi trebnao da stigne tek sredinom\krajem sledece godine, ali ima firma preko koje moze da se naruci odmah i da "budes prvi" (jedan od prvih) ko ce imati GTR-a u US ali....cena je 109k dolara.
U svakom slucaju, i cena od 100.000 je ok za ono sto nudi.E sad...sto bi neko za te pare pre uzeo Porsche, BMW7, Viper...to je vec stvar ukusa.
@Cepa D
Mokra staza i JESTE ono gde GTR max zasija i gde se izdvaja od svih auta
A za Carreru GT se ceka V-spec sledece godine
Da da, bash pitaju onog malog da li se planira lakshi hardcore GT-R Vspec a on kao "secret" a smeje se i sijaju mu one kose ochi mamicu mu zadovoljnu Japansku.
ja sam cuo da ce biti tri verzije ..u zavisnosti od trzista..ovde ce doci sigurno sve tri..kao sto sam onda rekao reci cu i sada...vremena se menjaju...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Citam da japanske verzije imaju satelitski limitiranu brzinu - tj. na javnim putevima je preko satelita (gps?) ogranicena brzina na 180km/h, ali kada auto dodje na trkacku stazu ili bilo koju drugu stazu zatvorenog tipa ogranicenje se satelitski ukida.
Ne verujem da ce kostati preko 100000 evra, to bi bilo preskupo, ako misle da se uhvate trzisno u kostac sa 911, Audi R8 ili Corvette-om... Siguran sam da ce kostati manje.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment