Skyline GT-R

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • r1cer
    CBC Senator XXL
    • 22.01.2006
    • 363
    • Beograd

Bane ti imaš potrebu da napadanjem braniš svoje stavove iako niko nije rekao da je gtr loš auto. Što bi u prevodu reklo komentar ti vrišti od kompleksa. Kapiramo mi da i crx kad se navrti može brzo da ide i da je gtr odličan value for money i uopšte nema potrebe da napadaš evropljane kako su sranje i kako oni brinu koje je boje konac na sedištima. Normalno je da evropljani prave lepše automobile jer mi imamo drugačiju percepciju o lepoti što se vidi iz primera kako nama izgleda recimo lepa devojka a kako japancima...

Znam da je 911 turbo skoro duplo skuplji a performanse slične, ja znam u svako doba dana šta bih pre uzeo...

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

@bojan
      kada dozivis i vidis smrdljivog civica koji izvrti 12.000 obrtaja,i pri tome se vozi svakodnevno,i kosta nekih smesnih 1500 eura(auto kostao 500 tjuning 1000) onda se javi...inace da se zaustavimo pre nego krene secenje i vratimo na temu koja glasi Skyline Gt-R
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Ako pogledamo 3 motora iz S2000 imaju 6000ccm i 12 cilindara koji vrte u obrtaje.

Sad imate mogucnost da poredite ta 3 motora sa Ferrarijem, FXX da kazemo, ista zapremina isti broj cilindara a efekat?
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• BojanS84
          CBC Veteran
          • 05.09.2007
          • 132
          • Beograd

Originally posted by mikimazda
          @bojan
          kada dozivis i vidis smrdljivog civica koji izvrti 12.000 obrtaja,i pri tome se vozi svakodnevno,i kosta nekih smesnih 1500 eura(auto kostao 500 tjuning 1000) onda se javi...inace da se zaustavimo pre nego krene secenje i vratimo na temu koja glasi Skyline Gt-R
          Nanesi miša na ovaj smajli i pogledaj šta će da ti se pojavi u opisu.

Hint: sarkazam.

A to je sve kao odgovor na besmislen i infantilan pokušaj CLDa da umanji tehničku vrednost Ferrarijevog motora.

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Ricer i Bojan - vi ste paceri i ne znam ni što sam pokušao išta da vam objasnim.

Comment

• CLD
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2005
              • 1225
              • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by BojanS84
              Originally posted by mikimazda
              @bojan
              Nanesi miša na ovaj smajli i pogledaj šta će da ti se pojavi u opisu.

Hint: sarkazam.

A to je sve kao odgovor na besmislen i infantilan pokušaj CLDa da umanji tehničku vrednost Ferrarijevog motora.
              procitaj Presin post, pa pricaj o infatilnosti.

Comment

• BGILLEGAL
                CBC Senator XXL
                • 22.05.2006
                • 653
                • Beograd

hehehehe sta vise pricate o tom vejronu. Auto ima 2 zalepljena motora od audija i 4 turbine i iz 8 litara izvlachi samo!!! 1001 konj. Jedna supra i 2 turbine mogu da izvuku 50% vise i to za manje od 10-15k $ dolara u americi. Nemojte da se lozite na taj vejron jer je realno smece i sluzi da zaslepi glupu publiku. a da ne pricamo sto ima 2 tone i kosta 1700000$....

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Ilegalac i ti lupaš još gore od ove dvojice. Veyron nema 2, nego 4 motora. A Supru od 1000 konja možeš da kupiš, ali ne za 15, nego pre 80-90 hiljada dolara.

Naučite već jednom da je motor sa svojom snagom tek jedan od elemenata automobila... pogotovo sportskog.

Comment

• r1cer
                    CBC Senator XXL
                    • 22.01.2006
                    • 363
                    • Beograd

bane nećemo da se vređamo nije lepo. znam da ti nije lako i da te zbog toga radi nervoza, kada svaki dan moraš da se pravdaš ljudima da crx ima i dobre strane i da ga ne voze samo naloženi klinci koji vole spojlere.

Comment

• BOOST
                      Founder - Admin od Začetka
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Poceli ste da masite srz teme i prelazite na llicni nivo u diskusijama.

Period hladjenja do daljnjeg.
                      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                      move your mind

Comment

Working...
                      X