Brutalni Bentley Continental GT Speed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Kazu da prodavci prikrivaju poreklo motora stideci se da pomenu VW poreklo motora sto im predstavlja problem prilikom "prodajnog FLERTA".

Vidim da se jedan deo ispucao i ispromasivao mesajuci babe i zabe , jbg. ali ovak klasa auta ima opasnu konkurenciju od ovog pokretnog ARTWORK nacinjenog od Bentley-a.

No, nemogu svi da vide celinu jednog ovavog auta , jedan deo je cak ni nepreferira.

Kako god, teska konkurencija za sitnu lovu visokom sloju.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• BojanS84
      CBC Veteran
      • 05.09.2007
      • 132
      • Beograd

Originally posted by BOOST
      Kazu da prodavci prikrivaju poreklo motora stideci se da pomenu VW poreklo motora sto im predstavlja problem prilikom "prodajnog FLERTA".
      Ne samo motor. Ovaj Bentley je prepakovani VW Phaeton sa dva turba. Nije to ništa loše, ali ubija ekskluzivnost. Na dizajn i kvalitet naravno niko na svetu nema zamerki.

Sledeća generacija će se raditi na ovoj novoj Audijevoj platformi. Valjda će to biti neki napredak

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by M-power
        Shone...nalupetao si se samo tako.
        Predpostavljam...mislim ne predpostavljam nego sam siguran da nikada nisi seo u bentlija...cak mozda ni video kada tako pricas.
        Ne pricamo ovde o brzini nije sve u tome.

Za McLaren nemoj nista da spominjes...znaju dobro ovde ljudi koliko cega ima taj auto kao i da ima sve sto mislis da nema od izolacije preko serva i abs-a ima...pogotovu radio koji si procitao da nema a on jedan od najboljih sound sistema ikada fabricki ugradjenih u auto.

Originally posted by neshaoct
        Koje dodirne tacke ima taj Bentley sa npr. McLarenom F1 ?
        Oba su iz UK!

PS: Filling je voziti se u luksuznoj limuzini koja ima tako dobre performanse. Mig
        To je ono zasto ljudi kupuju AMG, BMW M i ostale limuzine a mogu da kupe neki sportski auto sa 2 sedista.
        Naravo da nikada nisam seo u Bentley-a...nisam ni rekao da jesam...
        Ali sam rekao da NIKADA ni ne bih, cak i kada bih imao pare za njega...
        Sve sto sam pisao o McLarenu F1, sam procitao i video na Televiziji ili Internetu...Retkost je i u svetu ga videti, a ne treba ni spominjati kod nas...Nisu ni ti McLareni svi isti...narocito onih 25 komada koji su dodatno sredjivani...
        Cak su napomenuli da jedan npr. stoji u izlogu neke prodavnice u Londonu, da se retko vozi, da nije na prodaju, i da ga je vlasnik kupio samo da bi ga drzao u tom izlogu...Izlog je postao turisticka atrakcija...kao sto je npr. Ajfelov toranj u Parizu i sl, jer dolaze ljudi samo zbog toga...samo da ga vide...

Ako hocu super brz auto, onda me ne zanima muzika u njemu...i kakvi su mu zvucnici, jer je zvuk motora ono sto svi volimo da cujemo...
        Ako hocu limuzinu, ako hocu luksuz, eto nam S Klase...ili BMW 7...ako hoces sav taj luksuz, a da bude jos brzi, jos jaci, eto nam istih tih automobila ali u AMG ili M varijanti...Ista je prica i sa Audijem A8 ili
        S8 [ quattro 5.2L v10 ]...

To sto proizvodjaci mesaju sve zivo...pa tako naprave ''terenca'' sa kojim ne mozes da sidjes sa asfalta...ili naprave auto sa linijom kupea, a ipak mu ugrade 4-ro vrata...pa oni pozadi mogu da sede samo ako su oko 160 cm visine, jer se krov spusta jako nisko [ kao sto je i red kod kupea ], to je njihova zelja da zarade na svemu...pa tako i izmisljaju nove ''klase'' automobila, koji su samo ''wanna be'' terenac...ili takodje '' wanna be'' konkurencija Ferrari 599 i sl...

Comment

• BOOST
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Predlazem svima koji tvrde da je ekskluzivnost ubijena da sednu i provozaju se onako, ladno preko pola Evrope pa da tvrde nesto dalje.

2500Kg pricha prichu koju neki nezele da razumeju

Jos malo pa ce ovde Bentley = Zastava kako ste krenuli
          move your mind

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

ja sam se vozio u continentalu. ovi sto kaku kao sminka ovo ono su isti oni koji kaku po svim lux vozilima koji dolaze iz VAG kuce. da ne ponavljam one price o kiselom grozdju, dakle, vozio sam se u njemu i vozio ga, kratko doduse ali dovoljno da mogu da osetim moc. nemam reci a vlasnik istog kaze da je proputovao celu evropu i malu aziju sa njim i da se na autoputu do 300km/h druzi sa ferarijima, porseima i ostalim makinama, posle toga je vrlo "usamljen". ljegova verzija je bila 650KS by MTM i kaze da je za tih dodatnih 90ks dao nesto vise od 10kEUR.

e da, veze sa fetonom ima isto onoliko kolko i sa A8 L a to je motor i nista vise.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• nijebitno
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2006
              • 629
              • Modrica

@BOOST
              Ako je to produkt bilo kojeg serijskog VW ili slicnog auta to zasita ubija ekskluzivnost, ma koliko to bio dobar auto.

BTW, vidio sam jedan i mlogo mi se svidja!
              Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• BOOST
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Koliko vas se vozilo u Phitonu takozvanom letecem tepihu, i zna li zasto se tako zove ?

Auto je kako god made in England, sto za svoju klasu ipak obecava. (problem sa Englezima je kad prave auta u visim klasama da su previse ozbiljni po pitanju sklopova i manufakture te im to donosi ekonomske probleme - ovoga puta su uzeli zdravu bazu kao precicu do cilja).

Molim Vas da neshvatite ovo kao reklamu i da pokusavam da Vam prodam i uvalim par komada
                move your mind

Comment

• neshaoct
                  Banovan
                  • 18.08.2007
                  • 1754
                  • Beograd, Rakovica

Originally posted by neshaoct

Ako hocu limuzinu, ako hocu luksuz, eto nam S Klase...ili BMW 7...ako hoces sav taj luksuz, a da bude jos brzi, jos jaci, eto nam istih tih automobila ali u AMG ili M varijanti...Ista je prica i sa Audijem A8 ili
                  S8 [ quattro 5.2L v10 ]...
                  ''...ovi sto kaku kao sminka ovo ono su isti oni koji kaku po svim lux vozilima koji dolaze iz VAG kuce...''

Spomenuo sam bas deo VAG grupe...Audi...

Comment

• BOOST
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Eto, bas lepo nesho sto si pokazao da nisi nimalo ljubomoran sto je od Golfa izraslo sta je izraslo bez obzira na tvoju lokaciju
                    E neka si im rekao
                    move your mind

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

a sto si se ti prepoznao u toj prici???
                      kapiram ja tvoje misljenje ali provozaj se u istom pa ces videti da si u zabludi. recimo, imas dva kom svakodnevno parkirana na topcideru ispred lokala caffe caffe pa animairaj cicu koja vozi onog bordo da ti da krug ili da te provoza doduse slabja varijanta 560ks
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• nijebitno
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2006
                        • 629
                        • Modrica

Ima neka izreka nesto klin i ploca...
                        Nisam ja prigovorio nista kvalitetu vozila, ja imam prilicno razdvojeno ekskluzivnost od kvaliteta udobnosti, brzine...

Zamisli kako je nekom sirotom snobu kada ga kolega koji vozi nekog cistokrvnog Ferrarija iznapada sto je kupio VW sa sa dva spojena motora od Passata. J bih se
                        Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

..ali...animiram nju...da mi ona da provozam auto...odusevljen ja, odusevljena i ona...jos mi kaze kako sam vest sa rukama...

...ali onda naidje ''onaj'' koji je kupio taj auto...i...kako tada njega da animiram ...

Comment

• jomini
                            CBC Senator XXL
                            • 11.03.2007
                            • 490
                            • Novi Sad

Ta varijanta ''speed'' je nešto napucanija od običnog GT-a... Ali mnogo skuplja (kočnice i još neke stvari su modifikovane, motor nešto jači). Na putu običan i ovaj Speed i nemaju neku razliku, ubrzanje za nijansu bolje, top speed još manje. Upoređivali ih pre par nedelja na TV. Ionako ćemo svi blenuti i u jedan i u drugi kao telad kad ih vidimo. , nama svejedno, vozaču još više.
                            San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Nije 599 Fiorano konkurencija za njega jer je to dvosed i ultra sportski GT, vec je za njega konkurent 612 Scaglietti koji ima udobna 4 sedista, tezi (ali ne kao Bentley) i komotniji auto.

Comment

• CLD
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2005
                                • 1225
                                • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by BOOST
                                Koliko vas se vozilo u Phitonu takozvanom letecem tepihu, i zna li zasto se tako zove ?
                                Ja se i vozio i vozio ga i mogu samo reci VAU.

Comment

Working...
                                X