Novi Saab 9-5 i Saab 9-4
Collapse
X
-
ajde da i ja nesto kazem u pravcu kritike...
bio pre neki dan na Vienna Autoshow-u i sedeo u ovom aktuelnom biopower 9-5 modelu...
iskreno receno tesko RAZOCARENJE...ono sto je plastika i sto bi trebalo da ne izgleda tako,je tako jeftino uradjeno da me podsetilo na neke jeftine korejance ili francuze...mesto gde se ubacuje kljuc za startovanje je isto tako jeftino odradjeno,sama tabla ,volan,salt kulisa..ali najvece razocarenje sam doziveo od sedista...sedeo sam u ranijim modelima saab-a i to aero modelima gde su sedista bila za svaku pohvalu,ali ovo je smesno.oni delovi sedista koji treba da drze telo sa strane su toliko mekani i iskreno govoreci ne rade radnju.na zalost GM je odradio svoje i u ergonomiji i u samom dojmu kvaliteta.pod haubu nisam ni hteo da gledam,toliko sam ostao pod utiskom
nadam se da u skorije vreme saab napravi auto i da pri odabiru materijala ostane pri svome ,ovo je receno sa moje strane smejurija"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
-
-
Miki, model 9-5 je 10 godina star sa samo face liftingom i nonstopnim vadjenjem svega sto je SAAB u startu.
To sto su motori Bio power nemenja nista , motor je isti od 1998 godine samo je Trionic remapiran da moze da tera bilo koju cistu ili bilo koji procenat mesavine benzina i etanola.
Kad te neko krade 10 godina sta ocekujes da ce ostati?
Inace samo je Aero ostao Aero dok su ostali u 9-5 seriji sve vreme amerikanizovani.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
pa o tome i pricam...i ovo je bio aero model..
ne mogu da verujem koliko je gm uticao na sam dojam kabine.nadam se da sa novim modelima nece biti tako..ako ovaj novi 9-5 bude izgledao ovako bice super,nadam se da ce saab samo preuzeti stvar u svoje ruke i sto se tice ostalih stvari koje ga chine saab-om"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Miki,
jel to pricamo o najnovijem modelu 9-5 sa gornje slike koji si video ili o sadashnjem?
Pa ne mogu da verujem da su na najnovijem za 2009 god isfusherili sa trulom plastikom???
Pa nek ide u............Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
GO GO GO...Mega Team Racers
Comment
-
-
Originally posted by itzama ne pada to njima na pamet vetj ovim iz GM a ..... ubishe ih kinezi
Bloody GM.....GRRRRRRRRRRRRR...Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
GO GO GO...Mega Team Racers
Comment
-
Comment