Ma mislim da se nismo razumjeli. Hocu reci da Saab odlicno koci kao Porsche po ovim novinama. Pa eto i nesto kvalitetno od Gm-a.
Ako se nekom ne da otvarat slike evo ukratko:
Ma sve OK...
Razumeli smo se odlicno.. .
I ja kazem da sa serijskim kocnicama Saab odvaljuje kako koci,pogotovo kada si ga uporedio sa 911, sad mi je jos drazi
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
Saab 9-5 AERO je sila na tockovima. Novi model mi se ne svidja nesto posebno.
Jednom sam se vozio (opet cu) i mogu reci da je gazda sto se tako velike limuzine tice. Malo me nervira to sto se motor startuje kod menjaca, a pritom mora da se ubaci u ''R''. Ne znam da li je to isto i u novom modelu!
Samo je model 9000 odstupio od te filozofije , kljuch , brava i ti segmenti shebu kolena u udesima, kod 9000 je malo specifican ugao svega pa se to izbeglo inace puno bolje resenje iz svih sapekata je NEZAKLJUCHAVANJE volana . I pored tog jos 9-5 nije ukraden kao odvezen sa lica mesta.
Malo SAAB nacina razmisljanja i uvide se prednosti.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Da li zna netko koliko ide novi 95 Aero 260 ks s manualnim mjenjacem 0-1000m. Po ovim novinama karavan automatik ide 27.77, to mi je nekako sporo mozda nisu stisnuli S na mjenjacu.
Ove podatke znam iz nekih starih ITA novina i dosta su realni:
Auto je od Vojkana, chini mi se, Lik je onako totalno OK!
Bio sam na otvaranju MVM MOTORS- SAAB Novi Sad.
Salon se nalazi na ulazku u Veternik, pored Radulovica, i prekoputa SKODE.
LIK je SUPER, Rekao je da ce da stane iza SAAB TURBO CLUB-a SERBIA, da ce da pomogne kako god bude mogao. Cekamo BOOST-a da sednemo sa likom i da poprichamo shta to konkretno znachi!
Inache 95 Aero je lep, a 93 1.9 TTiD sa 180 KS i 400 NM u Aero izvedbi... brrrrr.... , a tek Blasck TuRbo X, vozih ga.... joooooojjjjj zivote kako to ideeeee....
Comment