@ Jomini: Upravo o medju-ubrzanjima sam i pricao, kad sam poredio ZL1 sa Veyronom, nisam sigurno hteo da pominjem Camarove sposobnosti na stazi. Taj automobil je bio jako lagan i tek posle 60-ft starta (u drugoj i trecoj brzini) je pokazivao svoju nenormalnu snagu, sto rezultira cinjenicom da je i sad, 40 god. kasnije medju najbrzima na planeti, naravno, kad je ubrzanje na pravcu u pitanju. Medju-ubrzanje pri brzinama od preko 180 mph ne nalazim shodnim za pominjanje, cisto iz raloga sto izuzetno mali broj automobila uopste moze da razvije tu brzinu, a vozila koja su sposobna za 220+ mph (kao Veyron) se svrstavaju u posebnu kategoriju, i kostaju koliko kostaju...
@Superbird: Zemljace, aero cars su svoju pravu vrednost pokazivali upravo pri brzinama vecim od 150mph. A tvoj nick i avatar je imao 0.28 otpor vazduha, sto je odlicno cak i za danasnje standarde...
@HP: Challengeri su san snova. A Classic Design Concepts Group 2 Widebody Challengers su me posebno odusevili. Felne i HEMI amblemi su perfektno ukomponovani i jos vise nam docaravaju Mopar smek...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Carol Shelby ce postati sponzor jedne NASCAR trke.
Ta trka se vozi Marta 1 u Las Vegas, Nevada. Trka ce se zvati Shelby 427, a broj 427 oznacava i broj krugova i velicinu motora koja ce biti nova opcija na Mustang Shelby GT500. Ta trka se do sada zvala UAW - Dodge 400.
Nakon sto je Dodge objavio da nece praviti Challengera Convertible i Chevrolet je odustao od te ideje za Camaro, makar za sada. Camaro Convertible je trebao da debituje sredinom 2009, ali od toga nema nista.
Comment