A koliko vas zna zasto je GM imao limit na 400 cid i zasto tokom veceg dela 1960ih uopste nisu ucestvovali u auto sportu?
Novi muscle cars
Collapse
X
-
Originally posted by AlekreDoduse, ''Veyron'' ide 10.2 na 402.Originally posted by Pro_Touring_MoparUglavnom, mislim da je podvig da 40 godina star automobil moze da se nosi sa danasnjim vrhuncem tehnologije od 1000 ks-a i 1.000.000$
Možda ste primetili da se sve češće kod prejakih automobila pominje 0-200km/h ubrzanje, potom razne elastičnosti/međuubrzanja.
A tek u toj priči snaga Veyrona dolazi u prvi plan. I njegova, a i ostalih velikolitražnih i velikokonjažnihautomobila.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=unRvopGXCgA[/youtube]
Kad ovako ojadi SLR-a, šta bi uradio ostalim junacima...San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
Samo komentarišem izjavu, ništa više. Pominjana je neka sličnost, ja samo rekoh da tu situaciju treba gledati iz neke druge perspektive. A shodno citiranim tekstovima, za primer sam uzeo isti automobil.
Mada se već sad kajem što se uopšte upuštam u priču. Dakle, u priču, ništa drugo. Ni hvalospeve, niti kuđenje.San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
@Jomini: To za ubrzanja stoji, ali muscle cars pri velikim brzinama zaostaju za sportskim automobilima iz prostog razloga sto imaju aerodinamiku kao cigla...
A poenta cele price je upravo u tome da si za petinu cene Lamborghini Miure mogao kupiti fully loaded Roadrunner koji na pravcu uspeva da drzi korak sa njom
@Horsepower: Jomini ovaj put nije pljuvao i pisao kojesta - budimo posteni
Comment
-
Comment