Zivi bili pa videli: do 3. godine proizvodnje, znaci do 2013, vec ce se pricati da GM planira (opet) da ugasi Camaro.
2010 Chevrolet Camaro
Collapse
X
-
Originally posted by HorsepowerZao mi je momci, ali koliko god da je Mustang pogodio celu retro muscle car teoriju toliko su Challenger i Camaro promasili.
ako ti pod pogodkom retro fazona podrazumevas i vesanje sa MK1 eskorta i jos neke bisere onda je mustang ne prikosnoven, svaki evropski auto novinar se sprda sa mustangom upravo zbog vesanja iz 60ih, ako ti mislis da su svi onu glupavi i da nemaju pojma o svom poslu ok.... camaro je kao auto bio bolji od mustanga od samog pocetka, ali je mustang jace ime i ima jacu tradiciju... svako ima nesto sto voli i ne voli, ali nemoj pljuvati dobar auto zato sto ti se ne dopada ili moye da prodje krivinu...
Comment
-
-
Mustang ima odlican kompletan paket, a to je dizajn, performance i cena.
Camarov dizajn moze proci (mada se meni licno ne dopada), ali niti ima cenu ni performance. Da je predstavljen kad i 2005 Mustang i mogao je proci, ali sada nema nista od toga. Em kasni 5 godina, em je pretezak.
Originalni Camaro se ponasao bolje u krivinama od Mustanga, ali tu se zavrsava njegova prednost. Dok je GM nudio samo 396 u Camaru kod Mustanga su mogao dobiti 390 i 428CJ. i 1998-2002 Camaro je na papiru izgleda fantasticno dok ga ne provozas, unutra je kao Yugo (i po prostoru i po kvalitetu materijala).
I mislim da Forda nije ni malo briga sta ce Evropski novinari reci za Mustanga. Ford ima posebnu liniju vozila za Ameriku i posebnu liniju vozila za Evropu, a Mustangovo glavno trziste je Amerika.
Veruj mi, znam sta pricam, poznajem Amerikance i znam sta hoce od auta. Camaro ce kupovati samo najveci ljubitelji GM-a. A za one koji se dvoume izmedju Mustanga i Camara (znaci oni kojima nije bitno da li se auto zove Ford ili Chevrolet) - garantujem ti da ce vecina da se odluci za Mustanga.
Comment
-
Comment