2010 Ford Mustang

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

2010 Ford Mustang

Dva ista motora su opcije, 4.0L V6 sa 210 hp i 4.6L koji je dobio povecanje snage sa 300 hp na 315 hp. To je za 2010 godinu, a za 2011 godinu se ocekuju 3.5L i 5.0L.

• mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Nadam se da ovaj face-lifting ne nazivaju novim modelom... Inace je sasvim OK, kao i aktuelni Mustang
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• HEMI 426
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2005
      • 1833
      • Novi Sad -United States of Liman

Dobar je... mislim, Ford kod Mustanga ne moze da izneveri. Temeljno su ga redizajnirali a posebno mi se svidja prednji deo i enterijer. Zadnja svetla su tu i tamo...

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Ocekivao sam temeljnije zahvate...ali i ovo je ok. Napred mi se vise svidja starija verzija, mada mi je ovo sasvim ok. Unutra je mnogo bolja nova. Nove stopaljke su mi ok, ali su mi stare malo lepse. Steta sto iz profila nisu nista uradili. U svakom slucaju ovaj model moze da fino da gura prodaju jos nekoliko godina.

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Ne svidja mi se,izgleda kao neka bedna kineska kopija,koliko je prosli odnosno sadasnji model lep toliko mi ovaj nije nesto.

Gledano od napred jos i moze da prodje al pozadi su ga unakazili.

Comment

• HEMI 426
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2005
            • 1833

Originally posted by starac vujadin
            Ocekivao sam temeljnije zahvate...ali i ovo je ok. Napred mi se vise svidja starija verzija, mada mi je ovo sasvim ok. Unutra je mnogo bolja nova. Nove stopaljke su mi ok, ali su mi stare malo lepse. Steta sto iz profila nisu nista uradili. U svakom slucaju ovaj model moze da fino da gura prodaju jos nekoliko godina.
            obrati paznju na "kukove" novog modela, iza vrata i iznad zadnjih rubova, malo su istaknutiji u odnosu na prosli model. 2010 Mustang je jos vise muscle po pojavi a neverovatno je kako amerikanci postuju tradiciju. Promene izmedju 05-09 ( 2010 ) Mustanga su jako slicne onima koje je originalni model iz '64 godine dobio prvim redizajnom '67 god...

Meni se svidja prednji deo dok mi se stopovi uopste ne svidjaju. Prve spy slike koje su dovoljno otkrivale su se pojavile pre pola godine i onda se video oblik zadnjih svetala i momentalno mi se nije svideo, mada se njihov oblik dizajnerski uklapa u celinu.

Dobro je sto su malo povecali snagu 8maka na 315 ks, to nece povecati performanse ali ce napraviti uvod u novi 5.0 V8 od 400 ks. Mehanika, vesanje, menjaci i diferencijali su ostali netaknuti...

Posebno mi je drago sto je enterijer upicanjen do yaya! "Stari" model je imao interesantan dizajn i prosecne materijale a ovaj ima retrofuturizam u najboljem obliku, ergonomiju i materijale na nivou i pun je smekerskih detalja i sitnica...

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Ma ja sam ocekivao `70 Mustang revival sa preradjenim vesanjem i povratak Boss oznake...ali izgleda da su resili u Fordu da idu sporije sa retro ozivljavanjem.

Comment

• DC2R
                CBC Senator XXL
                • 06.12.2005
                • 334
                • Perth Australia

Ovo je vise face lift nego novi model, licno nisam neki veliki ljubimac ovih automobila, vise volim stare modele iz 60s oni su mi nekako orginalni i u to vreme su bili stvarno ekstra auti, dok mustang danasnjice realno gledajuci nije nista posebno. moram priznati da mi se svidja prednji deo auta, ali zadnjica mu je katastrofa.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                  CBC Senator XXL
                  • 13.11.2007
                  • 684
                  • Sabac

Originally posted by starac vujadin
                  Ma ja sam ocekivao `70 Mustang revival sa preradjenim vesanjem i povratak Boss oznake...ali izgleda da su resili u Fordu da idu sporije sa retro ozivljavanjem.

Takodje sam ocekivao retro verziju modela iz '70 godine, ali izgleda da je Ford odlucio da i dalje temeljno uoblicava dizajn verzije iz '69. Prednji kraj mi se daleko vise svidja kod kabrioleta; polozaj zmigavaca, kao i odsustvo svetala na grillu me podseca na '70 model i po mom misljenju, ovakav "front" je trebao da ide na sve verzije... Sto se tice klasicne, coupe varijante, prednji kraj je fino redizajniran i lepo izgleda, s tim sto su pregrade izmedju farova i grilla mozda trebale da budu hromirane, to bi povecalo "bad ass" utisak. Zadnji kraj je morao da se odradi lepse... Unutrasnjost izgleda do yaya...
                  Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Originally posted by DC2R
                    Ovodok mustang danasnjice realno gledajuci nije nista posebno.
                    Jel ti to ozbiljno?

Comment

• Horsepower
                      CBC Senator XXL
                      • 29.12.2005
                      • 2000

U jednu ruku dopada mi se jer vidim dosta linija sa 2003 koncepta koji se meni nevidjeno dopao.

A onda opet vidim dosta linija sa 2006 Giugiaro koncepta koji se meni nikako nije dopao.

U svakom slucaju, ne verujem da cu menjati svog 2008 Mustanga za novog.

Comment

• HEMI 426
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2005
                        • 1833

1970 model year je postignut, ako pogledate stare model, prorezi sa strane su samo prebaceni u obliku zmigavaca na novom modelu

a sto se Boss oznake tice, stize 5.0 motor, ( 302 cid ) i ja ne vidim ni jedan razlog zasto sledeci special edition mustang ne bi bio Boss 302 ( kao 1969-70 )...samo Ford bi morao da pozuri, Saleen i ostale aftermarket kuce su se vec igrale sa Boss znackom a ne bi smelo da se tako slavno ime devalvira...

Comment

• bojanTI
                          CBC Senator XXL
                          • 04.01.2006
                          • 870
                          • Pancevo

Uh kakav je ovaj Giugiaro concept... Iako je mozda malo van muscle manira, skladniji je i po meni mnogo lepsi i moderniji pristup staroj temi...
                          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                            CBC Senator XXL
                            • 13.11.2007
                            • 684
                            • Sabac

Mene prednja maska vise podseca na '71 model, mada, tu se slicnosti zavrsavaju...

Generalno gledano, novi Mustang, bas kao i S197, ima najslicniju liniju '67 modelu. Linija karoserije, zaobljen krov, silni kozmeticki detalji, farovi na izbacenom grillu.... novi model i dalje ima legendarni '67 stang kao "main" inspiraciju...

Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833

Po svetskim forumima i blogovima ima dosta price o 2010 Mustangu, pogtovo o dizajnu. Misljenja su razna ali se svi slazu da je dizajn napredak a ovako izgleda, novi Mustang korak po korak...

od Giugiaro Mustanga je pokupio spusteniju haubu i "opasniji" izgled

retrofuturisticka faca

snazniji bok

zadnji deo

enterijer

cak je i logo konja u trku modernizovan za 2010 model year...

Sto se mene tice i pored par stvari koje mi se ne svidjaju, kompletan utisak je vise nego pozitivan. Mustang je do sada imao 5 generacija i nebrojeno mnogo restajlinga a ovo je poslednja i prava inkarnacija a sve je na svom mestu. All good sto bi rekao James Brown...

Comment

Working...
                              X