Samo za englesko trziste napravljeno je 50 komada (u stvari to su poslednji primerci) Monara VXR 500 sa mehanickim kompresorom i 493ks. Ocekuje se da auto postigne preko 185mph. Spolja gledano nema nikakve razlike u odnosu na "obican" Monaro sem ovalnih izduva. Auto je dobio ATE drilovane diskove veceg promera i nesto drugaciji set up vesanja.
Novi muscle cars
Collapse
X
-
Citam danas u Detroit News da Chrysler ima planove da ponovo pravi Barracudu. Posto Plymouth vise ne postoji, prodavao bi se kao Chrysler i bio pravljen na Challenger platformi.
Evo photoshop koji je jedan tip uradio sa TheMustangSource.com jos pre nekoliko godina kako bi 'Cuda mogao izgledati.
Comment
-
-
Ford Mustang Bullitt
Insp. Frank Bullitt ponovo jase...
za mesec dana ( malo manje ) na Los Angeles International Auto Show-u, Ford predstavlja novog Bullitta...
Nesto jaci od standardnog GTa, imace karbonske kocnice, LSD, 3,75 gearing i drugaciji izduv...
ovo je teaser
EDIT:
Ovo • Dodaj sliku uz poruku... sluzi za postavljanje slika!!!
Koristi opciju kao sto je koriste svi ostali.
Comment
-
-
i to bi trebao da bude samo jedan motor SRT 8 6,1 Hemi sa 425 ks...
jel se zna koliki bi MSRP trebao da bude?
ipak, bez obzira na sve ( tezina, cena, mali broj primeraka... ) bice to dobar muscle...a to je jedino i vazno...
Comment
-
-
ako idem na muscle idem na 2door...jbg, klasika
mada buduci interceptor ili stara Impala SS su odlicni automobili
pojavio se u ns Cherokee SRT 8 sa 425 ks, video sam ga veceras kad sam isao do grada ali se nisam vracao istim putem pa ga nisam slikao, valjda ce ga neko uhvatiti... opasan auto
Comment
-
-
Moj sledeci auto ce definitivno imati 4 vrata. Treba mi nesto udobnije, Mustang nije za svakodnevnu voznju.
Video sam nekoliko Cherokee SRT-8 i da ti iskreno kazem poprilicno sam se razocarao. Stoji pored mene na semaforu i moj Mustang se glasnije cuje. Ja sam ocekivao da ce ga celo naselje cuti kad prodje.
Comment
-
Comment