Zanima me kad stupa na snagu oduzimanje dozvole tj zabrana upravljanja vozilom od dana izricanja presude?? Jel treba neki poziv da stigne da vratiš dozvolu ili neko rešenje ili kako se to računa?
snimaju i salju cestitke vlasniku vozila, pa onda on dokazuje ko je vozio zutom trakom, levom trakom po auto putu, stajao u raskrsnici, vozio brze, naglo menjao trake, preticao na punoj, isao jednosmernom......
izbor je veliki
Autoput u BG ima status gradske saobraćajnice, odnosno obične ulice sa više traka za kretanje u istom smeru.
Originally posted by 206
Stvarno? A gde stoje znakovi za prestanak autoputa, tamo gde autoput prestaje a pocinje ulica?
ja vidjam samo ove znakove na svim ukljucenjima ( autokomanda, genex, mostar...)
mozda je to novi znak za oznaku gradske saobracajnice, i to sa ovakvim ogranicenjem brzine
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
A ovde opet ima i ljudi koji ugradjuju opremu u bas te automobile kupljene da budu presretaci, pa znaju sta pricaju. A ima i strumfova...
Ja kažem šta mi je rekao, ne tvrdim ništa. Lično on je išao da ga preuzme u BGu, kaže bila ostala još 4 na placu, i doterao ga tako golog. A ne verujem da će neko ovde u Požarevcu da mu dodaje opremu ...
Moguće je da je neki broj odredjen za radare, neki za "dostavu" ..... a za presretače čisto sumnjam da su uzeli automobile od stotinak konja ....
Pa koji ce im neka jaca konjaza za grad, ako citas, onda vidis da pise da ce im to sluziti za snimanje, slikanje, sta god...nema jurnjave tu.
Negativni zatur :
"Gume se trose brze, auto se debalansira u krivinama, na potezanju i naglom startovanju auto gubi trakciju."
195 na 8J? Nikako, mozete da poginete!
ja vidjam samo ove znakove na svim ukljucenjima ( autokomanda, genex, mostar...)
Ima taj znak, ali u Zakonu ima i ovo:
Član 35.
Na putu u naselju sa najmanje dve saobraćajne trake za isti smer, vozač
može da se kreće vozilom saobraćajnom trakom koja se ne nalazi uz desnu ivicu
kolovoza, ako time ne ometa vozila koja se kreću iza njegovog vozila.
Ijaaaoooo nisam znao da je ovo uvedeno... sad ću lepo nekome da biiipp....
Inače, mislim da ta priča sa autoputem i ovim članom nema veze jedna s drugom. Autoput kroz Beograd jeste put koji prolazi kroz grad, ali ima fizički odvojene trake po smerovima, na delovima gde ima zgrada, stanica i sl. postoji ograda sa desne strane, a povrh svega postoje i znakovi obaveštenja da se nalaziš na autoputu kao i dodatna ograničenja na 80km/h. Prilično jasna situacija
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Nisam siguran po novom zakonu kako je, po starom je tih 80 u stvari podignuto ograničenje sa 60 za gradske uslove, a ne smanjeno sa 120 na 80 za autoput.
Члан 43.
На путу у насељу, возач не сме возилом да се креће брзином већом од 50 km/h, односно брзином већом од брзине дозвољене постављеним саобраћајним знаком за цело насеље или његов део. Изузетно, на путу у насељу, чији саобраћајно-технички елементи то омогућавају, може да се саобраћајним знаком дозволи кретање возилом брзином и до 80 km/h.
Члан 44.
На путу ван насеља возач не сме возилом да се креће брзином већом од:
101) 120 km/h на ауто-путу,
102) 100 km/h на мотопуту,
103) 80 km/h на осталим путевима.
На путу ван насеља возач не сме возилом да се креће брзином већом од брзине дозвољене саобраћајним знаком.
Iz ovoga proizilazi da je ogranicenje na delu autoputa kroz naseljeno mesto maksimalna dozvolejna brzina 80 km/h.
Pa eto, a čim imamo naselje imamo i vožnju u više traka. I da, nasalje i naseljeno mesto nemoj da brkaš, to nije isto.
I malo offtopic: to "izuzetno" je jako interesantan termin u novom zakonu. Pročitajte član 55, po kome je dozvoljeno obilažanje (ne preticanje) i preko pune linije.
Comment