bila je to lepa voznja par km, passat, bmw, accord i jos jedan auto, verovatno tvoj. accord se povukao nekih 30ak sec pre nego sto si pao za slobodu. Tako nekako ?
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
gde bre? ja bio u BG, ali imam kompletan izvestaj o dogadjaju
Hm.Možeš li da pojasniš to kako imaš kompletan izveštaj?O čemu se to u stvari radi?
Ne vozim neki besan auto,tako da nisam iz te kolekcije koju si nabrojao.
Sada mi je palo napamet.Čitajući postove sa druge teme čini mi se da si ti bio jedan od učesnika u saobraćaju u to vreme i na tom mestu pa su ti zato poznate neke stvari.Jesam li u pravu?
Nego mene interesuje, da li je moguće dobiti te snimke iz presretača i one snimke sa radara sa kamerom? Kontam, ako te već tuže tj. pišu prekršajnu i to navode kao dokaz na sudu, da ti onda treba i da dobiješ kopiju svega... ili grešim?
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Sto? Hoces da okacis na YouTube?
To je ono kad zaustave Crnogorca i kaze mu OSL:"Preticali ste kolonu na duploj punoj, isli preko 250km/h, okrenuli se pod rucnom i isli u suprotnom smeru kroz tunel. Imamo sve snimljeno pa prema tome ne pokusavjate poreci." Ovaj mu kaze:"Brate o's mi to narezat na DVD?"
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Pa kao što čuvam sve sudske pozive, plaćene i neplaćene kazne i rešenja, tako želim da imam i te snimke. Uostalom, zar je važno za šta će mi snimci? To je dokazni materijal na osnovu koga oni donose osuđujuću presudu, a da pritom ja to nisam ni pogledao... možda želim da vetačim snimak da se dokaže da li autentičan ili montiran... za to mi treba kopija snimka...
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment